Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen terhesség megelőző...

Milyen terhesség megelőző módszer van még?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedtem eddig de minden bajom volt tőle,óvszert nem szeretne a férjem,spiráltól félek,tartok egy kicsit mert ismerősbe belenőtt,hüvelygyűrű is hormonális,megszakítással félek h baba lesz(már van egy kisfiam,nem kell másik)Mi van még????

2012. júl. 27. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a legjobb és legbiztonságosabb módszer a gyerek ellen, ha egylátalán nem szexelsz vagy csak az orált alkalmazod!!
2012. júl. 27. 09:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Sexelni azért jó lenne:)
2012. júl. 27. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
nyugodtan tetess fel spirált ha nem akarsz már gyereket. ritkán van olyan hogy bele nö valakibe. Ez olyan mint attól hogy neked minden bajod volt a gyógyszertöl attól még másnak nincs semmi és nyugodtan szedheti. Attól hogy ismerösödnek volt vele gondja attól neked még valószinüleg nem lesz semmi. Szoval a spirál a legegyszerübb legbiztosabb szerintem.
2012. júl. 27. 11:45
 4/11 anonim ***** válasza:
tetess fel mirenát. az egy méhen belüli hormonális fogamzásgátló eszköz. 5 évente kell cserélni, és csak helyben hat a hormon. Bónuszként elmúlik a menszes is, majdnem teljesen. Én imádtam.
2012. júl. 27. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Kombináljátok a megszakítást spermiciddel (pharmatex, patentex oval). Vagy spermicid+pesszárium.
2012. júl. 27. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Egyébként a férjed elég önző. Azt írtad, hogy eddig tabiztál. Akkor talán most megtehetné, hogy gy dbig ő védekezik...

Kérdezd meg, hogy akar-e gyereket. Ha nem, akkor húzza fel a gumit és kész.

2012. júl. 27. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a helyedben kipróbálnám a hüvelygyűrűt, ha használhatsz hormonosat.

A tablettától (3-at próbáltam) nekem is csomó mellékhatás volt, de a gyűrűnél SEMMI! Imádom nagyon:)

2012. júl. 27. 12:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem csak a férjem nem szereti a gumit de én sem.

A hüvelygyűrűn gondolkodtam,azt ajánlotta a doki is,de az meg cseppet macerás lehet...

A gyógyszer lenne a legjobb de ami bevált nekem azt betiltották sajnos(Volina)

2012. júl. 27. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem tiltották be...

Egy időre megszűnt a forgalmazása, mert a Yadine koppintása volt.

A hüvelygyűrűben meg nem értem mi a macerás. Havonta egyszer felteszed meg leveszed.

De az is hormonos, ha a tabitól bajod volt, akkor ettől is vszínűleg lesz...

2012. júl. 27. 13:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Volinát még mindig forgalmaznak, az volt az egyik, amit szedtem.

Amúgy a gyűrű kicsit sem macerás.

2012. júl. 27. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!