Beszélnétek nekem a 2. menstruációról? Kérdéseim lent
Amíg nem áll be, addig valószínűleg olyan lesz mint az első.
Nekem 11 évesen jött meg, 2-3 hónap alatt beállt, és azóta 28-29 napra jön meg. A hasam nekem is fáj első nap, van amikor másnap is, de például már vasárnap óta fáj, és pénteken fog megjönni. Van egy különleges fájdalom, amit csak akkor érzel. De például sok barátnőmnek nem is fáj előtte. Van akinek hasmenése van közben, van akinek egyáltalán nem fáj, és 3 napig tart, bár szerintem ez nem egészséges. Nekem 5 nap kb, 1-2. nap elég rossz, utána már szinte semmi. De ne aggódj, befog állni hamar. Ez sok mindentől függ, például a genetika, az étrend, a mozgás, az idegrendszer. És mindenkinél más, lehet, hogy te szerencsés leszel, és nem fog fájni. A tesóm 15 éves, 3 éve jött meg neki, első pár alkalommal fájt, de most már egyáltalán nem. Nekem nagyon fáj. És testvérek vagyunk, tehát hasonló a genetikánk. Például édesanyánknak sem fáj, azt mondja, soha nem fájt, de neki elég sok, és sokáig tart.
Ne aggódj, nem lesz baj. Ha tudsz, beszélj ezekről édesanyáddal, vagy idősebb nőrokonnal, ismerőssel.
Nekem először közepes volt a vérzés, és 8 napig tartott amíg teljesen elmúlt. Aztán 2 hetet késett. Ez teljesen normális. Van akinél akár 6 hónapot is késik.
Nekem mindig 8 nap amíg elmúlik. Lehetséges, hogy majd ez változik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!