Mesélsz nekem egy történetet egy első menstruációról?
Jó kis első menstruációról szóló történeteket akarok olvasgatni. Filmben láttad, neked így volt vagy valaki másnak, mindegy...
Te is kitalálhatsz egyet! Csak valóságos legyen.
lány vagyok...
Csak örülök a "nagylányságnak", baj ez?!
12 voltam, és pont akkor törött el a lábam is, amikor először jött meg.
21/N
Én történetem:
hónapokkal előtte görcsölt a hasam, majd egy délután, mikor bnőmmel wc-re mentünk suliban, láttam, hogy véres a bugyim. Annyira meglepődtem, mondtam is, hogy megjött, bnőm nem hitte el, én meg kirohantam a wc folyosóra, hála nem volt ott senki rajta kívül. :D
Eleinte én is örültem neki, de így 8 éve már unalmas. :D
21/L
majd jó pár év múlva nem fogsz neki örülni (persze, valahol jó ez, mert felnőttél, meg a hormonok, meg a többi), de majd amikor akkor jön meg mikor nyaralni mész, vagy mikor évfordulód van a pasiddal, vagy amikor amúgy is kicseszett veled a világ, nem fogod úgy szeretni.
Egyébként nekem hasfájással és elég kellemetlenül, iskolában jött meg először, még betét sem volt nálam, szóval jól kezdődött....
Az első két válaszoló prűd, már megbocsátsanak... A kérdező egy 12-13 éves lány, természetes, hogy ilyenkor ilyenek érdeklik!
Ezt egy mesében láttam:
Egy lány első randijára megy. Minden rendben van, a fiúval görkoriznak. De egyszer csak elkezd fájni a hasa. Nem jut eszébe neki semmi, hogy mitől lehet. A fiú ijedtében felhívja a segélyszámot. A lányt beviszik a kórházba. Persze ott kiderül: csak megjött az első menstruációja.
Ha érdekel:
Sharon naplója-Minden idők legrosszabb első randija
Van még egy:
Egy 12 éves lány reggel nagy vidáman fölkel, minden oké. De amikor meg akar ágyazni, akkor észrevesz egy hatalmas nagy vérfoltot az ágyán. Gyorsan a hátsófelére néz és ott is vérfolt van. Persze rögtön tudja mi az, és mivel már várta, örül is neki.
( ez a saját történetem )
Az egyik barátnőmé ( a szemem láttára )
Csak ülünk az ágyán dumcsizunk vagy egy órán keresztül, és akkor felkelünk, hogy csináljunk valamit. De ahol ült, bizony egy vérfolt. Nagyon örültünk neki, ott sikoltoztunk. 12,5 évesek voltunk.
Mi azok közé tartoztunk, akik örültek neki :)
:)
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó válaszoló értette meg legjobban, hogy mire gondoltam!
Az enyém:
A suliban vagyunk, fájt a hasam, de nem tudtam hogy ezért, erre pont enm gondoltam. Nem tudstam állni. Elmentem wc-re és észrevttem, hogy véres a bugyim. Mivel nem volt suliorvos, ezért wc-papírt, meg szepit tettem be ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!