Mesélsz nekem egy történetet egy első menstruációról?
Figyelt kérdés
Jó kis első menstruációról szóló történeteket akarok olvasgatni. Filmben láttad, neked így volt vagy valaki másnak, mindegy...
Te is kitalálhatsz egyet! Csak valóságos legyen.
2010. dec. 18. 18:14
11/14 anonim válasza:
'Jó kis első menstruációról szóló történeteket akarok olvasgatni. ' te elmebeteg vagy!
12/14 A kérdező kommentje:
köcce^^
2010. dec. 21. 13:38
13/14 anonim válasza:
Hát én egyáltalán nem örültem neki. Szinte mindenkinek (a környezetemben) nyári szünetben otthon nyugiba jött meg először. Hát én nem voltam ilyen szerencsés. Tesi órán voltunk és barátnőm vette észre a nadrágomon (?!), de szerencsére senki sem látta. :))
14/14 anonim válasza:
Bocsi hogy későn írok de azért leírom:
"- Amikor hazajöttem a suliból egyből arra gondoltam hogy mekkora baromságot mondtam töri órán. És ráadásul az egész osztály hallotta. Ú de ciki. Nagyon gáz. Uhh szerencse, nincs itthon senki. Apu, anyu dolgozik, és a tesóm még suliba van. Á tényleg, ő haza se jön mert ma ottalszik a barátnőjénél. Király lesz, enyém az egész ház. Jaj csak jönne már le a cipőm, nagyon kell vécéznem. Jaj, huh. Hé.. ez.... ez............."
Read more: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!