Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hogy ne ázzak át?

Mit tegyek hogy ne ázzak át?

Figyelt kérdés
hétvégén megyünk el ahol nincs wc és nem tudnám nagyon cserélni. azt hallottam hogy dupla bugyi. de ez mit takar hogy dupla bugyi? és mért védene jobban?
2012. júl. 23. 11:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Beteszel egy betétet a bugyidba és még egy bugyit húzol rá. De betét csak abban a bugyidban van, ami érintkezik a punciddal.
2012. júl. 23. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Előző vagyok. Ha akarsz 2 betétet is tegyél az alsó bugyidba. Egyet előrébb, egyet hátrébb.
2012. júl. 23. 12:39
 13/17 A kérdező kommentje:
hát nekem inkább oldalt szokott kifolyni amikor hátul meg elől van még hely :S
2012. júl. 23. 12:51
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Az előző 3 válasz írója vagyok. Akkor úgy tedd a betéteket, ahogy Neked a legmegfelelőbb. :)
2012. júl. 23. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
ne haragudj, de te nagyon szánalmas vagy. itt próbálnak segíteni neked, de nem hallgatod meg őket, hanem csak a magadét fújod.
2012. júl. 23. 22:01
 16/17 A kérdező kommentje:
meghallgatom mindet. és nyilván magammal foglalkozok mivel én tettem fel a kérdést és érdekel a válasz
2012. júl. 25. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy milyen "fesztivál" féle helyre mész. Kizárt dolog hogy ne tudj valahol cserélni. KIZÁRT. Az embereknek vannak szükségleteik. Ergo biztos hogy lesz wc, vagy toi-toi, vagy egy bokor, iskola, művház, pláza, étterem, söröző bármilyen hely ahova be lehet menni/kéredszkedni wc-re. Dupla-bugyi ide, vagy oda. Ezt a duplabugyi dolgot csak akkor látnám reálisnak ha pl. egy hosszú buszos útra mész, ahol tényleg parás a helyzet ha csak 3-4 óránként álltok meg.
2012. aug. 3. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!