Hogy csináljam, hogy ne ázzak át?
Egy WC-szünet sem fér bele?
2009. jún. 28. 19:12
2/18 A kérdező kommentje:
egy se:(
mint már mondtam,felvonulás,és csak sétálunk utcákon keresztül,bazi nagy tömeg vesz minket körül,és közbe néha megállunk táncolni.még bekérezkedni se lehet egy házba:(
pedig szerintem a legmegfelelőbb megoldás a tampon lenne.. nem tudom mi a gondod vele.. és akár pluszba egy betét is, és sztem akkor tuti nem áznál át
2009. jún. 28. 20:40
4/18 A kérdező kommentje:
mondom,hogy nem tudom feltenni:S
van még valakinek normális válasza?sajnos első kettő,nem sokat segítettetek...
Hát annyit tehetsz hogy a legvastagabb betétet teszed be és ha teszel rá még vattát annak azért elégnek kell lennie, hacsak nem extrém erősségű a vérzésed. Sajnos más megoldás nincsen ha semmiképpen nem tudsz wc-re menni.
2009. jún. 28. 21:09
6/18 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam,vannak azok a szülés utáni betétek,hogy azok nagyon sokat elbírnak.Ez igaz?
Lehet venni applikátoros tampont, azt biztosan fel tudod tenni magadnak (Rossmann, dm, tesco, ...). Tegyél alá betétet is, abból is a legvastagabbat.
Esetleg egy nőgyógyászt is megkérdezhetsz, hátha tud valamit.
2009. jún. 28. 21:21
Első vagyok. Sajnálom, hogy senki segítsége nem jó. Nem tudom milyen felvonzulás az, ahol 7 óra sétába nem fér bele egy 5 perces szünet. Milyen táncot táncolsz? a szülés utáni betétet azért nem tánchoz tervezték, nagy és vastagabb, szóval mozogni sem lehet úgy benne, mint ami tánchoz kell. WC nem megoldható, tamponnan nem akarsz próbálkozni, nekem nincs több ötletem. h amaamról lenne szó, szólnél a tánctanárnak vagy aki vezeti, hogy egyszer engedjen el mosdóba, nem hiszem, hogy némi rugalmassággal ez nem lenne megoldható. Megkérdezted, hogy biztos nem lehet-e? Oké, tudom írtad már hogy nem, de biztos ez?
A betétbe vatta ugyanúgy megtelhet, elmozdulhat, szerintem az kockázatos.
2009. jún. 28. 21:51
Szia! Elhiszem, hogy nehéz ez neked és nagyon ideges vagy miatta, de ha van még időd... a TE érdekedben próbálgasd a tampon felhelyezését! Táncolok! Ugyan így kényszerültem rá arra, hogy tampont használjak, csak én versenyre mentem, ahol reggel 9től este 10ig vagyok, persze mosdóba elmehetek, de utálom ha a betét zörög, és ha a tampont sikerül felhelyezni, utána már nem is akarsz betétet használni. Tükör segítségével először sokkal egyszerűbb és nyugalom!! :) Ha érzed hogy fáj, vagy ha leülsz és érzed rosszul raktad fel. Semmi baj, próbáld meg jóval beljebb tolni, majdhogynem el kell "tűnnie" az ujjadnak! Hidd el, akarat! És sikerülni fog! Sokkal kényelmesebb, NEM ZÖRÖG és sokkal biztosabb, mint a betét! Mellé még ha beraksz egy tisztaságit szerintem elég lesz :) vagy ha nagyon ragaszkodsz a rendes betétekhez akkor meg nagyonnagyon sokáig kibírod! Ne makacsold meg magad, azért ajánljuk többen ezt a szerzeményt mert a nők többségének sokkal jobban bevált mint a másik, és bármilyen sporthoz használhatod! Ha feszülős ruciban táncoltok akkor meg semmi nem látszhat a tamponból mert a pici madzag a bugyidban lesz :) sok sikert!!! Én szurkolok Neked! :)
2009. jún. 28. 23:50
10/18 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat,meglátom,mi lesz.Amúgy mi az az aplikátoros tampon,vagy mi?:D
Kapcsolódó kérdések: