Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy csináljam, hogy ne ázzak át?

Hogy csináljam, hogy ne ázzak át?

Figyelt kérdés
Táncolok,és 2 hét múlva lesz meg,és a második napon pont lesz egy felvonulás,ami kb. 7 órás lesz,és közbe nem szokott lenni wc.Sajnos tampont még nem használtam,pedig próbáltam,nem megy.Hallottam,hogy tegyek még a betétre sok vattát is.Annyi elég lenne?A fellépést nem hagyhatom ki.Persze a mensim is mindig napra pontos.:S
2009. jún. 28. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy kicsit soknak tűnik nekem az a 7 óra, és pisilni se fogtok ? Milyen ruhába fogtok táncolni? Nekem is nagyon erős a második nap, van egy pár ötletem hogy mit csinálj.Ha érdekel.
2009. jún. 29. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Az applikátoros tamponhoz tartozik egy kis műanyag szerkezet, aminek a segítségével felhelyezheted.

Playtex a márkája, ha jól emlékszem.

2009. jún. 29. 21:41
 13/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem egészséges, ha 7 órán át nem cserélsz. akár tampon, akár betét. szóval magad érdekében intézd ezt el. nyilvános wc toy-toy ilyesmi..fogod magad és lelépsz. ha nagy a tömeg senkinek nem fog ez feltűnni
2009. jún. 30. 19:54
 14/18 A kérdező kommentje:

nem értitek meg,hogy egyszerűen nem lehet?!

kérlek,ne írjatok még egyszer olyat,hogy menjek ki valahogy,mert már megmondtam!aki csak mérgelődni tud ezen,meg ezt hajtogatni,az inkább ne írjon!

2009. jún. 30. 20:03
 15/18 anonim válasza:
Szia! Megértelek mert én is táncolok.. és nemrég egy olyan fellépésem volt ami 5 órán át tartott, szinte végig táncoltunk és a WC se a közelbe volt.. Én úgy oldottam meg, persze a legerősebb napom volt.. Vettem Always Éjszakai betétet. Ez a leghoszabb fajta. erre még raktam egy réted vattát és tökéletes voltm alig véreztem és nem is áztam át ami nálam nagy csoda! Nem is volt kényelmetlen pedig ott ugráltam.. Sok sikert! Vagy a betét marad vagy próbálkozz a tamponnal! Bár azt is 2-3 óránként cserélni kell.
2009. jún. 30. 21:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem tudtunk segíteni. Tampont nem egészséges 7 órán át bennhagyni és a betétet sem ennyire tervezték. Ha akarnád megoldanád, de úgy tűnik, nem akarod! Így pedig segíteni is lehetetlen... A tampont nem akarod kipróbbálni, a WC-re eljutást nem akarod megkérdezni, az applikátoros tamponra húzod a szádat... Nálunk erre szokta az együttesben azt mondani a vezető, hogy "akkor légy kreatív és oldd meg" és aztán otthagy, csináld ahogy tudod.
2009. jún. 30. 23:13
 17/18 A kérdező kommentje:

-.-

Képzeld el,vannak olyan emberek,akik nem képesek feltenni a tampont.Egyszerűen kényelmetlen,pedig rendesen felteszem.Ilyen van,a nőgyógyász is azt mondta.WC lehetőségről meg ők mondták.Utolsó előtti válaszolónak nagyon szépen KÖSZÖNÖM,hogy te legalább normálisan válaszoltál.:) Neked ez hanyadik napon volt?

2009. júl. 1. 08:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2010. júl. 28. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!