MARIANN06 kérdése:
Hány mm-ig hajtható el a vesekő?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy robbantják-e vagy ezt még elhajtják kő hajtóval ,gyógyszerrel,teával? Most 5 mm-es. (megyek a napokba orvoshoz,csak a rosszindulatúaknak mondom.)2012. júl. 23. 08:21
1/3 anonim válasza:
Ha valaki azt mondja, hogy menj orvoshoz, azt nem rosszindulatból mondja, csak sajnos sokan már mindenben a rosszat látják. Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem tudom hány mm-es vesekövet hajtanak el, de ha kitudod pisilni az jó.
2/3 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Attól függ, hogy milyen az összetétele a vesekőnek. Van olyan vesekő, ami különböző gyógyszerekkel jól oldható, így nincs szükség sem operációra, sem zúzásra. Vannak olyanok, amiknél más megoldás nincs. Ezt tényleg csak orvos tudja megmondani a leletek alapján.
3/3 anonim válasza:
Calcium Oxalát köveket is lehet oldani, a patikában vegyél ROVATINEX-et ez olyan sárga átlátszós gyöngy szerü bogyó, a lényeg h a dokit kérdezd meg előtte mindenképp. ez csak egy tipp 10mm-es kövem volt. szedtem ezt,és voltam 3x Ultrahangos zúzáson, és 3ik után kijött. a zúzás összetörte, ez a gyógyszer meg segít feloldani. így máris könnyebb a dolog.. :) Bármi kérdésed van írj privátot, jártas vagyok az ilyenben :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!