Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A vesehomok vagy vesekő...

A vesehomok vagy vesekő szabad szemmel látszik a vizeletben?

Figyelt kérdés
Ha ez a bajunk,akkor fáj a vesénk és a vizelés is+utána sokáig a hugycsövünk?
2009. júl. 13. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
véres vizelet utalhat vesehomok vagy kő eltávozására. menj dokihoz az a legtutibb.
2009. júl. 13. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Állítólag ki lehet pisilni a pici köveket, ami igencsak nagy fájdalommal véres vízelettel jár. De ha már a kicsik jönnek..,lehet hogy van/lesz ott nagyobb is. Jobban teszed ha orvoshoz mész mihamarabb vizsgálatra, mielőtt rád jön 1 rettenetes vesegörcs,.... azt az ellenségemnek sem kívánom....
2009. júl. 13. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

vesehomok,és vesekő is csinálhat vesegörcsöt sajnos.Nekem már okozott 4 mm-es kő görcsöt(én az elviselhetetlen kategóriába sorolom),és vesehomok is okozott(szintén elviselhetetlen kategória).Viszont nem találtak ezúttal semmit ultrahangon,és vesehomokot írtak a zárójelentésemre,és így engedtek el.

Kő egészen 8 mm-es méretig távozhat a húgyvezetékből(interneten inkább 4 mm-esig írják,de orvos jó pár esetben látott majdnem 1 centis vesekövet spontán távozni betegből)óriási,kegyetlen fájdalommal.Nekem elindult a 4 mm-es kövem,szúrt mint a rohadalom(elviselhetetlen szintén),és pár napon belül kinnt volt,fogtam,és elvittem az orvoshoz kőanalízisre.(kalcium-oxalátos összetételű lett).Hát ennyi,ellenségemnek se kívánom azt a fájdalmat!!!

2010. febr. 20. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem pár napja volt egy vesegörcsöm azelőtt sosem volt semmi ilyesmi fájdalmam hajnal 5kor mentünk be az ügyeletre anyámmal mer már nem bírtam a fájdalmat kaptam a kórházba infúziót meg fájdalomcsillapítót és elvileg nincs vesekövem se vesehomok csak kezd elindulni valami szóval remélem nem lesz semmibajom iszonyat sok vizet kell inni
2012. júl. 31. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!