Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? Vesehomok,...

Mi lehet a bajom? Vesehomok, kóros vizelhetnék stb?

Figyelt kérdés
hét elején begörcsölt a vesém és az orvos vizeletminta és tünetek alapján vesehomokot állapított meg, mivel kő az ultrahangon nem látszódott. sokat kell innom, ami miatt elég sokat járok wcre ez így rendben is lenne. Azt viszont nem értem h mitől függ, h néha órákig nem kell pisilnem, pedig iszok ezerrel, máskor meg 20 percenként rohangálok, és elég nagy mennyiség jön ki belőlem. Ma délután pedig szinte megállás nélkül pisilek(eddig kb 1,5litert ittam meg), utána csíp is, és 2 percenként futkosok(szó szerint), mindig jön belőlem rendesen. Ez mi lehet? mit tegyek? no-spat szedek, azt adott az orvos. lehet h más bajom is van?köszönöm
2011. szept. 24. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, sajnos ismerem ezt az érzést, hiszen már többször volt vesekövem, homokom. Tényleg elég sokat kell inni ahhoz, hogy kiürüljön a homok-kisebb kő. Vannak nagyon jó vizelethajtó teák-vesetisztitó tea, zsurlófű tea-amit kimondottan a hólyagot tisztítja. Valamint én a Rowatinex kapszulát tudom neked ajánlani, ami vesetisztító, és vény nélkül kapható a gyógyszertárakban.

Amúgy lehet, hogy a kő már megmozdult, és lent van az uréterben, ezért érzed azt, hogy ahogy mozog-pang a vizelet és sűrűbben kell menned wcre....

Sokat igyál, és mielőbi gyógyulást kívánok! 24/L

2011. szept. 24. 17:09
 2/2 anonim ***** válasza:
igyál izotóniás italokat - biotechnek van szörpben, az olcsóbb, mint az azonnal fogyasztható sportitalok
2011. szept. 24. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!