Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vesekő? Kérdés lentebb.

Vesekő? Kérdés lentebb.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Vasárnap hajnalban kerültem be a kórházba görcsös hasfájással ( annyira fájt, hogy fel sem tudtam kelni), ott vérvétél, ultrahang, röntgen stb... Vakbélre gondoltak az orvosok de miután meg lettek az eredmények ráírták a zárómra, hogy vagy vesekő vagy gyomorfertőzés. A hasfájásom nem múlt el, tegnap megint kórház vizsgálatok sorozata és van egy 4 mm vesekövem a bal oldalt ami még a kehelyben van és van egy másik kövecském ami bevan szorulva a vezetékbe jobb oldalt. A kérdésem az lenne, hogy hajnali 4órakor görcsöltem utoljára azóta semmi. Lehet kipisiltem volna? Vagy inkább egy átmeneti állapot ez?

2012. jan. 13. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát el kell keserítselek, de szinte kizárt, hogy kipisilted. 4 mm-es kőtől nem tudsz észrevétlenül megszabadulni. Inkább beült valami olyan helyre, ahol épp nem okoz fájdalmat.

Persze csoda is történhetett, de alapvetően erre ne számíts.

2012. jan. 13. 14:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam, hogy csak túl nagy az örömöm és majd este jön a fekete leves mikor már pihenék. De azért reménykedem. Meg inkább arra lennék kíváncsi akinek van/volt köve az is járt-e már így, hogy több órán át nem görcsölt?!
2012. jan. 13. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem érzetél fájdalmat pisilésnél, akkor sajnos még nem pisilted ki.
2012. jan. 13. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem éreztem semmit, szokásos megvan napi nagyon sok pisi csak fájdalom nincs hálistenek. Maradhatna ez az állapot így semmi problémám :)
2012. jan. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!