Vesekő? Kérdés lentebb.
Sziasztok.
Vasárnap hajnalban kerültem be a kórházba görcsös hasfájással ( annyira fájt, hogy fel sem tudtam kelni), ott vérvétél, ultrahang, röntgen stb... Vakbélre gondoltak az orvosok de miután meg lettek az eredmények ráírták a zárómra, hogy vagy vesekő vagy gyomorfertőzés. A hasfájásom nem múlt el, tegnap megint kórház vizsgálatok sorozata és van egy 4 mm vesekövem a bal oldalt ami még a kehelyben van és van egy másik kövecském ami bevan szorulva a vezetékbe jobb oldalt. A kérdésem az lenne, hogy hajnali 4órakor görcsöltem utoljára azóta semmi. Lehet kipisiltem volna? Vagy inkább egy átmeneti állapot ez?
Hát el kell keserítselek, de szinte kizárt, hogy kipisilted. 4 mm-es kőtől nem tudsz észrevétlenül megszabadulni. Inkább beült valami olyan helyre, ahol épp nem okoz fájdalmat.
Persze csoda is történhetett, de alapvetően erre ne számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!