Ha valaki terhes, attól mehet a hasa?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi van velem. egyfolytában fel vagyok fújódva, még akkor is ha alig eszem valamit. Mármint csak akkor vagyok felfújódva ha eszem valamit. Néha fáj is a hasam olyan gyomorfájás és wc-s fájás keveréke. És a hasam is megy... :( szerintetek vegyek terhességi tesztet? vagy ez mástól van? és beképzelem? :(2012. júl. 22. 21:53
1/3 gyumike válasza:
Terhes még nem voltam, de hasmenésem már volt... Nem tudom mennyire komoly a kérdés, de ha komoly akkor az elején kell kezdeni. A terhesség nem a bélcsatornádban történik! A méhedben zajlik a folyamat, ráadásul ahhoz nincs köze az étkezéseidnek sem. Egyébként vegyél egy tesztet, ha ez megnyugtat, meg mellé egy széntablettát! Elnézést az ironikus stílus miatt...
2/3 anonim válasza:
Vegyél tesztet ha gondolod,én voltam terhes és nekem egyébként abban a 40 hétben többször volt hasmenésem mint az utóbbi 5 évben.Tehát attól még lehetsz terhes,ha gyakrabban megy a hasad,vagy felfújódsz
3/3 anonim válasza:
Késik a menzeszed? Ha igen vegyél tesztet ezek az emésztési dolgok ezer mástól is lehetnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!