Most lehetek 7 hetes terhes. Azt mondták hogy most 7.1jétől az a rendelet hogy a helyi nőgyógyászhoz kell menni (körzetihez) Ez igaz?
Más kerületbe vagyok bejelentve,és másikban lakunk albérletbe...tényleg van valami új szabályzat erre hogy a körzeti dokihoz mehetek csak?nem akarok magán dokit..mehetek másik kórházba ha nincs magándokim??teszem azt tetszik a MÁE vagy az Uzsóki..mehete oda sima rendelésre ha nem abba a kerületbe szól a lakcm kártya??Illetve védőnőhöz hova kell mennem majd??szabadon választhatom a kerüetit vagy az is a lakcím szerinti kell hogy legyen..
Köszönöm!
A területileg illetékeshez kell menned, ahova be vagy jelentve, vagy abba a kórházba, ahová tartozol. Várjál még választ, hátha változott az elmúlt időben. Engem kb. 3 éve elküldtek a SOTE II. szülészeti és nőgyógyászati klinikáról, mert nem oda tartoztam, pedig oda jártam már pár éve. Egyébként a nőgyógyásztól fogsz kapni egy leletet, amivel kell menni a védőnőhöz, ő is területileg illetékes. De esetleg hívd fel a neked tetsző kórházat és kérdezd meg, hogy a nőgyógyászaton fogadnak-e.
Gratulálok! Boldog babavárást és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!