Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy késett pár napot a menstruációm. Végül megjött (meleg vizes fürdő stb. hatására), de nem olyan mint szokott. Mindig nagyon sok van, most meg alig jött,az ötödik napra rendesen el is múlt, a vége felé meg barnás cucc jött, holott nekem simán tart egy hátig is. Lehet, hogy terhes vagyok??
Tudom, hogy ennek nem pont ilyen tünetei lehetnek csak aggódok mert néha nem védekeztünk a párommal... Vagy most változna, hogy 18 lettem meg hormonváltozások miatt??
2012. júl. 21. 09:41
1/4 anonim válasza:
előfordulhat hogy terhesség alatt egy fura, nem normális menzesz jön... csinálj egy teszetet, hogy megbizonyosodj róla hogy van e baba.
miért nem védekeztek?????
2/4 anonim válasza:
nem kell rögtön babára gondolni.. de azért védekezz és, nem kell idegeskedni
3/4 anonim válasza:
A terhességhez elég ha csak egyetlen alkalommal volt védekezés nélkül szexuális kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!