Érzett már valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Nyilaló érzés a vagina és fenékben egyszerre. Nagyon ritkán szokott előjönni. Mi ez? :((2012. júl. 22. 19:48
1/6 A kérdező kommentje:
Nem is tudom hol érzem :S
2012. júl. 22. 19:50
2/6 anonim válasza:
Én is szoktam néha ilyet érezni, de eddig minden
vizsgálatom azt mondták h makk egészséges vagyok... Fogalmam sincs hogy ez mi lehet!
3/6 anonim válasza:
A szemérem csont amit érzel.
Fejlődésben vagy??
4/6 anonim válasza:
Na szóval magyarra lefordítva: Én is szoktam néha ilyet érezni, de eddig minden nőgyógyászati vizsgálaton azt mondták, hogy makk egészséges vagyok... Fogalmam sincs hogy ez mi lehet!
5/6 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. :)már nem fejlődöm. csak érdekelne miért van ez. nem tart soká. de erős nyilaló érzés. olyan mintha késsel vágnák a fenekem lyukába és a vaginámba egyszerre...sz...%ar érzés :((((
2012. júl. 22. 20:07
6/6 anonim válasza:
Menj orvoshoz, mert ő legalább megnyugtató választ tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!