Fura kérdés de melyik a jó betét? Utoljára több mint 4 éve mensiztem, (2-t szültem majd szoptattam stb. ) és előtte alwayst használtam, most is azt vettem mondván az milyen jó.
próbáld ki. Nekem ez nagyon bejött. Kényelmes,mintha semmi nem lenne a bugyidba és ráadásul még egyszer sem ázott át,és már 1,5 éve használom. Ajánlom :)
DM sajátja, Jessa New Generation. Sokkal jobb, mint az Always és olcsóbb is. Nekem bevált, nem gyűrődős, jó nedvszívó, puha pamut érzetű, mindig ezt veszek.
Az Always nekem túl befülledős, a pamutos változata gyűrődős, az az új platinum vagy silk vagy mi a fene nevűtől, meg befülledés miatt még gondjaim is voltak
Lidl-ben lehet kapni egy nagyon jó betétet.
Az a neve hogy Softino,és nagyon bevált,csak ajánlani tudom tényleg:)
220 Ft csak!:)
Én és a húgom ugyan alwaysesek vagyunk, de az ikertesóm és anya a Libresse-re esküsznek. Én is használtam már párszor, ugyan nem a kedvencem, de nem is "világvége". Sztem próbáld ki a Libresse-t!
20/L
naturella!!szerintem ez a legjobb e.ü betétben és tiszt-ben is:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!