Mi fog változni ha a tampont lecserélem betétre?
Az orvosok szerintem nem ellenzik a tampont, ez inkább csak ilyen közhiedelem. Énis évek óta tampont használok, nem szeretem a betétet, de sokat használtam azt is.
A betét előnye az, hogyha pl olyan körülmények között vagy, ahol nem megfelelő a higiénia, nem tudsz kezet mosni tiszta vízzel..stb, akkor is tudod használni, mert pl ilyen esetekben a tampon használata tényleg nem a legjobb megoldás (bár megoldás a nem egészen tiszta vízben való kézmosás, plusz utána fertőtlenítőszer használata is...).
Ezen kívül előnye, hogy ha nem tudod időben cserélni, akkor sem kell attól félni, hogy átázol, mint a tamponnál, mert műanyag.
Amik viszont számomra hatalmas hátrányai voltak:
Mivel műanyag az alja, ezért az ember befülled, megizzad tőle, és nekem volt, hogy emiatt kiütéseim is lettek.
Egyfolytában érzed, hogy mikor folyik belőled valami, erzed, ahogy összekenődsz vele, hogy valami nedves van alattad.
Ha éjszaka forgolódsz, akkor elmozdul és minden tiszta vérfoltos lesz: a hálóing, a lepedő, paplanhuzat
Sokszor látszik kívülről, hiába mondják, hogy nem, én egy szűk naci alatt észreveszem a vonalát a villamoson, és szoknyában pedig, mivel a bugyi nem tartja olyan szorosan, zizeg ahogy mész..
Nem tudod egyszerűen a zsebedbe tenni, amikor a wc-re mész, hanem az egész táskádat vinned kell, mert nem fér el zsebben...
Mindezek után sok szerencsét hozá, szerintem aki egyszer már tampont használt, az soha nem fog tudni megbarátkozni a betéttel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!