Mit csináljak a menstruációval járó görcsök ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon görcsölök ezeken a piros betűs napokon de úgy hogy néha még sírva is fakadok egyszerűen borzasztó.Nem bírom nagyon sok gyógyszert próbáltam már ki de nem segített.A nőgyógyászom azt mondta hogy próbáljak házi praktikákat keresni az interneten mert ami neki bevált az nekem nem (mert mondtam neki hogy azt már próbáltam)Kérlek segítsetek nagyon rossz és nem akarom így leélni az életem hogy rettegek a menstruációtól.2012. júl. 20. 11:48
1/5 anonim válasza:
Meristin KÚP vagy Papaverin. Nagyon jók és gyorsan hatnak.
Egyébként pedig, sajnos ha ilyen típus vagy, sokkal jobb nem lesz később sem :(
2/5 A kérdező kommentje:
azért köszönöm :///
2012. júl. 20. 20:47
3/5 anonim válasza:
Algopyrin + Troparin. Nekem ez vált be.
4/5 anonim válasza:
előtte napokban elmégy futni, vagy valami durva sportot űzni és utána nagyon nagyon lenyújtod magad. Esetleg kicsit kevesebbet eszel. Nekem ez vált be.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm remélem beválik
2012. júl. 22. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!