Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ellene? Nagyon...

Mit tegyek ellene? Nagyon zavar, hogy szőrös vagyok.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lány, és szőrös a hasam, a mellbimbóm körül néhány fekete szőrszál van,...meg az arcomnál, ott ahol szokott lenni a pajesz,és ott ilyen hosszú pihék vannak, de nagyon látszanak... Meg a melleim között van sok pihe, ami látszik is. Meg a derekamon is van elég sok szőr, ilyen világos barnás meg szőkés, és pihés, meg látszik nagyon. De leginkább a hasamnál zavar, mert ott nagyon erős és sötét, de amikor leborotválom, akkor az is látszik, hogy borotválva van, és másnapra pedig már látszik, hogy nő kifele. Mit tegyek, hogy ne látszódjon ennyire? . Vagy van valami megoldás, hogy ritkuljon?
2009. júl. 14. 03:42
 1/7 anonim válasza:
gyantát próbáltad?
2009. júl. 14. 05:09
 2/7 anonim válasza:
epilátorral szedd le kicsit fáj majd de ritkul is talán (nekem legalábbis ritkult) meg tovább marad sima. A borotválás meg felejtő!
2009. júl. 14. 08:23
 3/7 anonim válasza:
A borotválástól tovább erősödik... epilálni v agy gyantázni kéne.
2009. júl. 14. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:

hát akkor ez epilálásnál maradok.és köszönöm, hogy segítetteket.

még azt szeretném tudni, hogy ha idősebb leszek, akkor ez dúsulni fog-e, vagy nő-e több?

2009. júl. 14. 13:42
 5/7 anonim válasza:
ha borotválod akk is jobban nő
2009. júl. 14. 18:29
 6/7 A kérdező kommentje:
mostmár tudom, de azt szeretném tudni, hogy később úgy fog-e dúsulni, mint pl a fiúknak?
2009. júl. 15. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:
vagyis hogy ha epilálom..
2009. júl. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!