Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Zavar. Hogyan tegyek ellene?

Zavar. Hogyan tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Lényegében arról lenne szó, hogy nagyon kicsinek tartom a mellemet. Elnézek nálam fiatalabbakat... nagyobb mellük van mint nekem. Kisebbségi érzet. Már egy bikinit sem merek felvenni mert annyira gáznak tartom. Tudom hogy lehet genetika is... Talán többet kéne ennem? (53 kg vagyok 163 cm) Vagy valami "különlegeset" kéne ennem? Már nem is cigizik, emiatt a bagót is letettem, mert annyira frusztrál. Plasztikázni sose szeretném. Várom a válaszokat! (és ha lehet normálisakat) 17/L
2011. máj. 9. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenki más időben fejlődik és egyébként is egy kis mellű lány is lehet nagyon szép! Még Neked is nőhet a melled.
2011. máj. 9. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

még nőhet valóban,de a genetika ellen nem tehetsz,majd szülés után talán változik...nekem meg nem pont egyforma,senki sincs megelégedve szinte...

viszont azt jól tetted,hogy nem dohányzol és ne is szokj vissza rá ;)

2011. máj. 9. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Arra nem is gondoltál, hogy nem a cici teszi a nőt? Amúgy sok fiunak pont a kisebb mellek tetszenek!

Meg aztán lehet, hogy nem is olyan kicsi, csak te látod úgy. Javaslom, hogy tegyél fel képet a saját cicidről, és ennek következtében garantáltan elmúlik a lelki válságod! (Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokaknak nagyon fog tetszeni, és ezt majd le is írják. Hidd el; megéri!)

2011. máj. 10. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hidd el nekem, hogy olyan lapos vagyok előről, mint egy lábas hátulról!:D de azért képet sem szivesen teszek fel, de köszi a tippet!:):):)
2011. máj. 10. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!