Újra kialakult a Petefészek cisztám?
Figyelt kérdés
Milyen fajta petefészek ciszta az amelyiknél kimarad a menstruáció is? Volt már valakinek ilyen? Tapasztalat?2012. júl. 17. 16:44
1/3 anonim válasza:
Nekem több hónapig nem jött meg, és közben gondolom egyre csak nőtt a cisztám. Amikor orvoshoz mentem vele, már 5 centis volt. De akkor már állandóan szúrt a bal oldalam, és ha leültem, akkor még intenzívebb volt a fájás. És a melleim is feszültek és fájtak.
Pontosan mi a kérdésed?
2/3 A kérdező kommentje:
Az,hogy ez elmulik magától?Kialakulhat-e újra?És,hogy műtét ehez nem kell ugye?Orvos elküldött uhra,mert hogy nem jött meg már 2 honapja és terheséget nem érzet tesztek is negatívak,hogy valószinüleg a ciszta.Mikor utoljára voltam 4cm volt rá 2héttel megjött 3 hónapig azt most ismét semmi.Félek elmenni uhra,hogy nagyobb lett és,hogy műteni akarják.Műtéten kivül vannak megoldások amik hatásosak?
2012. júl. 21. 14:07
3/3 anonim válasza:
Nekem akkor az 5 centis cisztára azt mondták, hogy épp határeset. Kaptam egy gyógyszert, ami meghozta a menstruációmat, és így nem kellett műteni. Ha picivel nagyobb lett volna, akkor viszont műtét.
Szerintem, ha megjön (segítséggel vagy anélkül), akkor a ciszta összemegy, és nincs szükség műtétre. Viszont utána újra kialakulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!