Petefeszek gyulladasnak milyen tunetei vannak? Hogyan mutathato ki?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 15:49
1/16 anonim válasza:
Nekem iszonyatosan fájt a hasam, késett a havim és hullott a hajam! Elmentem dokihoz, nézett vizeletet, aztán felhívtam a nőgyógyászomat és elmentem hozzá.
4/16 A kérdező kommentje:
voltam nogyogyasznal, de nem mondott semmit, megvizsgalt, azt mondta minden rendben. verzesem normalis.korbe faj a hasam. Felek nehogy baj legyen belole. minden negativ volt a vizeletben is.
2012. júl. 14. 16:24
5/16 anonim válasza:
mi a tüneted? miböl gondolod hogy baj van?
6/16 A kérdező kommentje:
Faj a derekam es a hasam korbe, a labaim nehezek, szemeremcsontnal is faj, nagyon emelygek es lazas vagyok.
Azt mondtak semmi bajom, vegyek algopyrint ha magas a lazam. nem vagyok jol tole, volt itthon antibiotikum hasra, elkezdtem venni, mert nem birom.
Mar a mento kell vigye az embert, hogy elhigyjek rosszul van.
Nagyon szomoru, hogy ennyire nem veszik komolyan egy ember eletet.
2012. júl. 14. 22:25
7/16 anonim válasza:
Na ugyanezekkel a tünetekkel nekem a vesém volt a ludas.
8/16 anonim válasza:
Illetve hasmenésed nincs? mert akkor bélhurut is lehet.
9/16 A kérdező kommentje:
nincs hasmenesem.
Kedves utolso elotti: hogyan jottek ra, hogy a vesed a ludas?
Milyen kezelest kaptal?
2012. júl. 15. 12:57
10/16 anonim válasza:
7-es és 8-as vagyok, hasi uh-n. Antibiotikumot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!