Petefészek gyulladásnak mik a jelei?
Figyelt kérdés
nekem szúrkál néha, nem görcsölök csak megjön érzésem van. enyhe szédülés ritkán előfordul. terhesség jele vagy petefészek gyulladás? már nem tudok kiigazodni2010. jan. 19. 15:12
1/5 anonim válasza:
A petefészek gyulladás iszonyatos alhasi fájdalommal jár, oldalt kicsivel a combhajlatod felett. a peteéréskor jelentkező fájdalom semmi ehhez képest. amikor nekem volt, én olyan rosszul voltam, hogy aludni sem tudtam normálisan, fetrengtem és fel is puffadt az alhasam és lázam meg hányingerem volt.
2/5 anonim válasza:
Nekem olyan nagymértékű jobboldali petefészek gyulladásom volt, majd bele pusztultam. Még vérezgettem is tőle. Tessék elmenni nőgyógyászhoz, az mondja meg a biztosat.
3/5 A kérdező kommentje:
csütörtökön megyek, de valószínű nem petefészek gyulladás, mert semmi nagy fájdalmam nincs, csak szúrkálást éreztem, de az már elmúlt, a szédülés is elmúlt. viszont hasmenésem lett :D
na majd a doki megmondja a tutit :)
2010. jan. 26. 14:28
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. jan. 26. 14:28
5/5 anonim válasza:
Nekem tavaly volt. Nagyon durva fájdalom és láz. Elmúlt a mensim és a görcsölés megmaradt, de olyan durván, hogy olyan görcsöket még nem éltem át. 3 napig bírtam és aztán szabályosan bekönyörögtem magam aznapra a dokimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!