Pentek ota erös hanyinger, jobb petefeszek körüli fajas, mi lehet?
Figyelt kérdés
Penteken kezdödött erös ,hanyimgerrel,amire cseppeket szedek,valamivel jobb,tegnap du. ota,viszont jobboldali petefeszek fajdalmam is van.Nögyogyaszhoz csak holnap kerhetek idöpontot,lehet kapok mindjart is,de nem kellenne meg ma ügyeletre mennem?Felek,ilyen nekem meg nem volt,mi lehet,volt valakinek ilyen?terhes 100% nem vagyok,vakbelt sem hiszem,mert lejjebb faj,höemelkedesem nincs.Köszi a valaszokat.2012. júl. 15. 07:51
1/3 anonim válasza:
Lehet cysta. Kérj időpontot. Nincs lázad, egyéb más tüneted (hányás pl), akkor nem kell ügyeletre menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,nincs lazam,most valamivel enyhült a fajas,tehat holnapig kibirom,csak a hanyinger....a cseppektöl eleg levert vagyok.
2012. júl. 15. 09:14
3/3 A kérdező kommentje:
ja,es nem hanytam.
2012. júl. 15. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!