Jobb oldali petefészek "szúrkálása" fájása utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
Igazából egy hete voltunk együtt, de ilyenkor még beágyazódás kezdete van. Érezhetek már ilyen tünetet?2012. jan. 6. 23:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem,de javasolnám egy nőgyógyász kollega felkeresését,biztos ami biztos.
2/7 A kérdező kommentje:
Remélem nagyon, annyira félek, egész nap csak az van a fejemben hogy nehogy... Már a gyomrom is fáj néha...
2012. jan. 6. 23:25
3/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell. Ha védekezel rendesen, akkor nem nem kell aggódni..
Ha ciklus közepén vagy, akkor peteérésed lehet inkább. Hanyadik napon vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
dec.15-én volt meg, de nemtudom hány naposak nálam, nemszoktam bejegyezni :(
2012. jan. 7. 00:03
5/7 anonim válasza:
Hát azért annyi eszed lehetne, hogy felírod....
De ha 15.-én volt az első nap, és január 1. körül szexeltetek, akkor kb. peteéréskor voltatok együtt.
Mivel védekeztetek?
6/7 A kérdező kommentje:
óvszerrel
2012. jan. 7. 01:45
7/7 anonim válasza:
Kiszakadt? Ha nem, akkor ne parázzál, nem leszel terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!