Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális ebben a korban?

Ez normális ebben a korban?

Figyelt kérdés
Anyummal nem tudok ilyenről beszélni, így fordulok hozzátok!14 éves vagyok, de 12 éves korom óta fehéres hüvelyváladékom van. Naponta sokszor, kis mennyiségben.Ez normális? Még nem jött meg.
2009. júl. 13. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Volt már kérdés ebben a témában. Keress vissza, nem kell a 10000000-ik ilyen kérdés!
2009. júl. 13. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy normális!Ha fehéres és nincs semmi bajod (égés, viszekét, fájdalom), akkor semmi bajod.
2009. júl. 13. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Az elsőnek írom, hogyha nem tudsz normális választ adni akkor ne is írj. Különben meg szerintem normális, én is ugyanebben a cipőben járok, 14 vagyok 2 éve van fehérfolyásom és még nem jött meg.
2009. júl. 13. 17:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. júl. 13. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Hamarosan megfog jönni...legalábbis nekem 14 évesen jött meg először. 16/L
2009. júl. 13. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziaa! nekem is 2 év fehérfolyás után jött meg! bár 16 évesen, de akkor is két évet vártam. Ha zavar, a fehérfolyás, nyugodtan használj tisztasági, nagyon-nagyon vékony, észrevehetetlen betétet! én erről az egyről tudtam anyummal beszélni , semmi több női dologról és akkor vett nekem ilyen betétet+azóta tamponokat...
2009. júl. 14. 00:55
 7/7 anonim ***** válasza:

tegnap 17:49

Te ne nekem irkálj, hanem a kérdésre válaszolj. Én is azt tettem. Szerinted mi a jó francnak van oldalt a keresés mező??? Látom eddig még nem jutottatok el...

2009. júl. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!