Ez normális tizenéves korban?
Figyelt kérdés
12 éves koromban jött meg először,fél évig normális volt,majd elmaradt... Egy évig meg se jött... Aztán újra megjött,2 évig rendszeres volt,most meg 4 hónapja megint nem jön meg. Az orvos nem tud rá mit mondani.. Teszem hozzá,szűz vagyok,és a testsúlyom is normális(167 cm-56 kg) szóval erre se lehet fogni. :( Bár az utóbbi időben sokat stresszeltem,lehet hogy ez okozza,de biztosra nem tudom,remélem,nem végleges.2011. jún. 18. 08:14
1/2 anonim válasza:
szerintem ez hormonális probléma lesz, endokrinológus tud segíteni
2/2 anonim válasza:
Hát az biztos nem normális hogy egy évig nem jön meg..szerintem alapos kivizsgálásra menj el.Endokrinológus,nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!