Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez normális ilyen...

Szerintetek ez normális ilyen korban? :S

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, de még nem menstruálok. Viszont már kb. 1,5-2 éve van fehérfolyásom, van már valamennyi mellem is, rendesen szőrösödök, tehát kezdek érni. Annyi a gondom, hogy elég sok a fehérfolyásom. Nem annyi hogy nyakamig olyan vagyok, de szerintem 1 nap alatt a bugyim teljesen átázna. Meg annyi, hogy este meg reggel olyan vizes állagó, míg napközben krémesebb. Ez normális? :S Aki tud választ adni, az tegye meg, mert fontos lenne nagyon. :S
2011. aug. 18. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:

El kell menni nőgyógyászhoz.Ő majd megmondja.

Egyébként még szerintem megjöhet.Viszont ismerek egy lányt,16 évesen sem jött meg neki,elment nőgyógyászhoz,és kiderült hogy sosem fog menstruálni mert valami baj van,és valszeg gyereke sem lehet sosem.Nem akarlak megijeszteni,de szerintem tényleg érdemes elmenni nőgyógyászhoz.:)

2011. aug. 18. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! 29 éves nő vagyok. Szerintem hamarosan menstruálni fogsz. Azok a jelek amiket leírtál (pl fehérfolyás) erre utalnak. Fehérfolyásod nagy valószínűséggel lesz majd minden menstruációd előtt (de majd kevesebb lesz a mennyisége) és lehet hogy utána is egy kis ideig. Ne aggódj, nem lesz semi baj! :-) Szerintem édesanyáddal is nyugodtan beszélgess ilyenekről. Ő is és minden nő keresztül ment ezen. Segíteni fog, te pedig ne szégyeld magad azért ha ilyen témát kérdezel anyukádtól. Meg fogja érteni szerintem. :-)
2011. aug. 18. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Mármint arra gondoltam aki olyan butaságokkal rémiszgeti az amúgy is rémült kislányt hogy az embertelen! Inkább semmit se írtál volna!
2011. aug. 18. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha hirtelen lett több folyás, akkor jobb ha orvoshoz mész.
2011. aug. 18. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj 16 éves korodik még megjöhett :)
2011. aug. 18. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Jajj, köszönöm a segítséget. Megnyugodtam egy kicsit. Amúgy mindig is sok fehérfolyásom volt, tehát nem hírtelen lett sok. Én már mondtam anyukámnak hogy fehérfolyásom van, de csak ennyit beszéltem róla vele. Persze, ha majd megjön akkor azt is elmondom neki. :) De ha esetleg 16 éves koromig nem jön meg, akkor megbeszélem anyámmal, és elmegyünk egy nőgyógyászhoz kivizsgáltatni magamat. Hallottam olyanról akinek 16 évesen jött meg, meg olyanról is akinek 18 évesen, szóval szerintem még nem a világvége ez, csak hát idegesít egy kicsit, nehogy valami bajom legyen. :/
2011. aug. 18. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!