Menstruál még valaki?
Tegnap megjött, de ma olyan görcsölésem van, hogy munkába nem tudtam menni. Veszem be a gyógyszert reggel délben is vettem be, de van egy enyhe görcs ami nem múlik. Holnap jobb lesz de már kaparom a hátam mert elegem van !
Van valaki akinek megvan?esetleg görcsöl is?
Nekem az algoflex m és a melegítő zselés párnám szokott segíteni,enyhíteni a görcsöket.Amíg nem volt ilyen melegítősöm,addig egy kispárnát szoktam rárakni.Az is jó volt rá.
Remélem hamarosan enyhülnek a görcseid és jobban leszel!
Nekem szombaton jött meg.
Pokolian görcsöltem, csak ültem és görnyedtem, már a sírás kerülgetett. Cataflamot szedek, de azt sem akarok mindig bevenni, mert hozzászokik a szervezet és akkor később már nem fog hatni. Így amikor itthon vagyok csak betétet használok és nem veszek be gyógyszert, ha nem muszáj. A házi orvosom azt mondta, hogy amikor görcsölni szoktam ne használjak tampont, mert az is okozhatja a görcsöket. Igazából ha itthon vagyok, jó nekem a betét is, nem okoz gondot, hogy azt használok.
Ebéd után pihenni akartam, de nem tudtam elaludni, annyira rosszul voltam. Pedig ilyenkor egy jó nagy alvás csodákra képes, csak hát tudni kéne elaludni. :D
Végül már kínomba kamillateát főztem, amit amúgy nagyon nem szeretek, de görcsoldó hatású. És tádám, megittam melegen, 5 perc múlca kutya bajom se volt.
Ajánlom a kamillateát, a legtöbb háztartásban amúgy is van, hiszen sok mindenre jó, egy próbát mindenképpen megér. :)
Jobbulást!
Nekem is megvan, ha már így megkérdezted :D
Szerencsére nem görcsöltem, mert éjszaka jött meg, gondolom átaludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!