17 éves vagyok, azt hiszem hüvelygombám van, de már nagyon régóta vannak erre utaló tünetek, de az orvos sosem talált semmit, vagy csak felírt valamit, aztán cső. Ez 4 éve van már. D?
Azért nem mentél vissza 4 évig, mert 3 hónapot kell várni?
Már 16-szor sorra kerültél volna!
Mellesleg GYK-n nem tudunk kikezelni.
Most ezzel rohadtul sokra megyek -.- Nem nem mentem vissza 4 évig,tavaly is voltam -.- akkor azt mondta semmi gáz. Tavaly előtt írt fel hüvelytablettát. Ugyan azok voltak a tüneteim,mint tavaly előtt, de aszonta,hogy semmi gáz. Minden évben megyek -.- "
És a lelki fröccsből köszi elég volt,én arra lennék kíváncsi,hogy mire készüljek okt 29-én,hogy ki kell ugrani a 11.-ről,mert nem lehet babám,vagy élhetek tovább nyugodtan...!!
Szinte nálam is ez a helyzet,tavaly aug.ban elkaptam vmi fertőzést,vettem canesten kombit,aztán elmúlt.egy hónap múlva visszajött,megint canesten,de az nem használt,aztán elmentem orvoshoz,adott antibiotikumot,a tünetek nagyrésze megszűnt,annyi maradt,h ha felnyúlok(persze tiszta kézzel)akkor nagyon pici fehér csomók vannak.ezzel visszamentem,mondták,h a kezelés után kellett volna tejsavas öblögetést csinálni.még aznap elkezdtem,elhasználtam mindent.szerintem túlzásba vittem,ha lehet egyáltalán ilyet,mert barátom mondta,h azóta belül elég savanya.
szal nemtudom,h ez mit jelent,de azóta irtózok a strandtól.szerinten ne várd meg októbert,bnőm anyjának is 3 hónapra adtak időpontot,aztán elment magánhoz,kiderült,h méhnyakrákja van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!