Hüvelygombám volt. Vagyis hétfőn "diagnosztizálták". Az orvos azt mondta 5 napig nincs szex. Szerintetek holnap este?
Figyelt kérdés
kaptam hüvelykupot ami 5nap alatt felszivodik...meg a párom krémet gombásodás ellen..hétfőn elintéztem a kupot de nemtudom h holnap lefeküdjünk-e..utána beteg leszek szval vagy hónap vagy a 3hetet is kikelll várnunk és már nehéz:l...óvszerrel esetleg?az véd valamit ha esetlen lenne még valami baj?Véleményetek?2009. ápr. 9. 21:59
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan hüvelygombád lenne, ami ellen az óvszer nem véd. Az brutális lenne, ami még a gumin is átmegy.
2/8 anonim válasza:
nekem egyszer olyan kúpféleséget adtak hüvelygomba ellen,ami gyengítette az óvszer anyagát,és azért nem volt javasolt 5 napig a szex...
3/8 A kérdező kommentje:
de én fogamzásgátlót is szedek..ugy?
2009. ápr. 9. 22:24
4/8 anonim válasza:
22:22es vagyok...én nem szedtem tabit,és csak a gumira tért ki a doki,szóval igy nemtudom :S
5/8 anonim válasza:
ha meg van mondva, hogy 5 napig ne szexelj, akkor ne szexelj, ez nem jatek, legalabb hetvegeig varj vele, ha meg tabit szedsz, tok sok az esely hogy ujrafertozodtok ha egyikotoknel nem mulik el.
6/8 anonim válasza:
Így van, ha nem akarsz magaddal kiszúrni várj szombatig. az orvos ért hozzá, nem véletlenül mondott 5 napot. a kúp úgy fejti ki a hatását, hogy meghatározott ideig nem bolygatja semmi ott bent a gombával fertőzött szövetet!
7/8 anonim válasza:
Ha már hétfőn elkezdtétek a kezelést, az pénteken véget ér és szombaton lehet (szerintem). Legfeljebb kicsit light-san, ne egy maraton legyen, nehogy kidörzsöljétek a nyálkahártyádat és utána meg attól kapj fertőzést. Mi az a 3 hét? Az túl sok egy ilyen gondhoz. Szerintem már Te gyógyultnak érzed magad, ennyi idő után már úgy kellene. Ha nem, akkor tényleg nincs szex és vissza a dokihoz. Én már jártam így. Kellemes hétvégét! :D
8/8 anonim válasza:
szerintem lehet sex!mert nekem is volt hüvelygombám és ahogy a canesten combi-t használtam,3 nap kellett hüvely tabit használnom és kenöcsöt is kellett.de ahogy kiürüllt a hüvelyből,utána lehetett.Ha már nem viszket és nem ég!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!