Akinek orvos diagnosztizált anatómiailag szűk hüvelyt annak milyen kezelése volt és utána milyen volt a szex? Bővebben lent.
én azt ajánlom, hogy megfelelő izgalmi állapot melett és még pluszban sikosítót használva ujjazzon sokat a barátod, próbálkozzon idővel két ujjal is. Ha türelmesek vagytok, meg fog oldódni a problémád véleményem szerint. Ha megfelelően kitágulsz jó lesz majd a szex. Ha a barátodnak sikerül behatolni, neki biztosan jó lesz, ugyanis szűkebb hüvelyben sokkal nagyobb az inger. Így valószínűleg hamarabb elmegy majd. Viszont így ajánlom hogy még ne az aktust tervezzétek, csak sok sok petting...
Remélem minden megoldódik :)
ezen nagyon változtatni nem lehet, maximum orvosolnmi kedves lányzó:) www.szexishop.hu ezen az oldalon van egy kifejezetten csajoknak való ital, amit közösülés előtt kakaóba vagy vmi egyéb más italba kell önteni, a neve: Hot Sex. egy nyögő csaj van rajta, nyitott szájjal. ha böngészed felfogod ismerni. ettől a nő beindul, és nagyon akarja a közösüést. a Párodnak pedig a viagrát tudom javasolni..nem azért mert nem áll neki..csak attól oylan kemény lesz a farka, hogy szétver egy vasoszlopot is :)
innestől kezdve szerintem lehet próbálkozni :)) Sok sikert! --Chocky--
Atya világ utolsó...
Persze, egy egészséges 19 éves fiú meg szedjen viagrát. Végülis az agyvérzés, szélütés és májkárosodás kockázata smafu!
banyek már... a szexshoppos cuccok mind kaphatóak gyógyszertárban is, csak más néven és kb tized áron.
Ez a vacak is valószínűleg pár gyógyfű, koffein meg esetleg alkohol keverék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!