Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akinek orvos diagnosztizált...

Akinek orvos diagnosztizált anatómiailag szűk hüvelyt annak milyen kezelése volt és utána milyen volt a szex? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és még szűz. Az egész dolog azzal indult hogy a barátommal próbáltunk együtt lenni. Mind a ketten 19 évesek vagyunk. Mikor próbálkoztunk egyszerüen nem tudott behatolni, mikor ujjazott akkor ia max 1 ujjal jutott tovább de az is fájdalmasan. Tudom ezt gyakran lehet itt olvasni. Miután 2 hónapon keresztül próbálkoztunk más pozitúrákkal, sikosítóval, nagyon hosszú előjátékkal, stb elmentem orvoshoz. A dokinál csak kézzel vizsgáltak először csak 1 ujjal és az is nagyon fájt. A doki azt mondta tényleg szűkebb a hüvelyem mint kellene és a szűz hártyám is vastagabb ezért érzéstelenítő gél és és spray használata mellett (ami mellesleg nem hatott) 2 ujjával felnyúlt és kitágította elvileg de utána napokig fájt mire az elmúlt és megvizsgáltam magam észre vettem hogy semmit nem változott a hüvelyem.Arra vagyok kíváncsi hogy ez normális-e (a kezelés és a hatás egyaránt) és ha valaki átesett már ilyenen neki mi a tapasztalata,de mások segítsége is jól jönne. Az értelmes segítségeket előre is köszönöm.
2010. febr. 16. 23:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez esetleg?

[link]

Egyébként meg szerintem menj el más nőgyógyászhoz is, hogy mi a véleménye. Amugy olyanról is hallottam, hogy a szűzhártyát átvágják szikével, és akkor legalább annyivel kevesebb probléma.

20f

2010. febr. 21. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a problémám. Amikor először voltam vizsgálaton, a doki is mondta, hogy nagyon szűk vagyok. Nagyon óvatos vizsgált és egy ujjal, mégis nagyon fájt. A barátommal sokat pettingelünk, ha egy ujjal van bennem az is fáj, előre rettegek a szextől, pedig már nagyon kvíánom őt.
2010. febr. 21. 21:07
 13/14 A kérdező kommentje:
kösz a segítségeket. utolsó válaszoló sajnálom hogy neked is ez van tudom milyen rossz érzés
2010. febr. 21. 21:11
 14/14 anonim válasza:
nagy b*szás már is ki van tágítva és utánna már kellemes:D
2010. febr. 22. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!