Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet tenni ha nincs...

Mit lehet tenni ha nincs hüvelygombám az orvos szerint de mégis viszketek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 16:42
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Ha az orvos azt mondja nincs gombád akkor valószínű,hogy más a gond.Velem is volt ilyen,és kiderült,én sem gombás vagyok,hanem a hüvely flórám volt kevés..valami kenőcsöt írt fel,és az rendbe hozta..
2011. márc. 27. 16:47
 2/42 anonim ***** válasza:
Lehet a műszálas fehérneműtől, a tusfürdőtől, az intimbetéttől. Sőt, a WC papírtól is, mert a különböző illatosított papír is okozhat ilyet, én is hetek múlva jöttem rá, hogy a kamillás papírtól.
2011. márc. 27. 17:02
 3/42 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy más miatt viszket a hüvelyed.
2011. márc. 27. 17:07
 4/42 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzővel.A hüvelyflórádat is rende kéne rakni valamilyen probiotikus kúppal.Mert lehet ez is gond.
2011. márc. 27. 17:07
 5/42 A kérdező kommentje:

köszi a válszokat

milyen probiotikus kúpot javasoltok?

2011. márc. 27. 17:12
 6/42 anonim ***** válasza:

én még nem próbáltam de jókat hallottam a floragyn kúpról azt hiszem vény nélkül kapható a drogériában,vagy ott vana gynophillus ami szintén vény nélkül kaphat gyógyszertárban dmben láttam.

(a tejsavas öblögetés szerintem nem vmi higiénikus szóval inkább kúpot használ.)

amúgy nekem folyik néha viszket és nem találtak gombát,

most akkor mi van.,

pedig ha sima vízzel lemosom akkor oylan lepedékes de olyan pici pontszerűen.a hüvelyflóra felborulás ilyen csúnya változást okozhat?

2011. márc. 27. 20:37
 7/42 A kérdező kommentje:

szerintem neked is az van akkor mint nekem

te ki fogod próbálni a tejsavas kúpot?

2011. márc. 27. 20:51
 8/42 anonim ***** válasza:

én megyek vissza az orvoshoz és megvárom hogy mit mond,de mintha mondta volna hogy kellene egy iylen kúra

de amúgy neked nem mondott semmit nem írt fel kúpot?

2011. márc. 27. 21:34
 9/42 anonim válasza:
Nekem is viszketett/viszket. Én is mindere gondoltam, de semmi fertőzésem nem volt és nincs. Kiderült, hogy van egy lichen nevű autoimmun betegség, amit nem lehet tudni mitől kaptam el. A szervezetem maga ellen fordult, és viszked.:( Nem tudnak vele semmit csinálni. :(
2011. márc. 29. 11:34
 10/42 anonim válasza:
viszket
2011. márc. 29. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!