Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet tenni ha nincs...

Mit lehet tenni ha nincs hüvelygombám az orvos szerint de mégis viszketek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 16:42
1 2 3 4 5
 21/42 krisz-tina válasza:
Lehet, hogy a w.c papír okozza. Illatanyag, festék, stb. Amúgy a normál flórához a napi élőflórás kefír és joghurt fogyasztás ajánlott, de jó a Normaflor gyógyszertári probiotikum is. Amúgy érdemes átgondolni az utóbbi időben nem e változtattál az étkezési szokásaidon? Iszol-e eleget? Fogyókúrázol-e vagy zöld teát iszol-e? Mindenesetre a wc papír vagy a ruhaöblítő is ludas lehet a dologban. Gyógyulj meg!
2011. ápr. 2. 14:56
 22/42 anonim válasza:
Párom tapasztalta,hogy allergiás a fogamzásgátlóra... Ha használod,tedd le,várd ki,hogy javul a helyzet,vagy sem...
2011. ápr. 2. 18:36
 23/42 A kérdező kommentje:
nem használom
2011. ápr. 2. 19:13
 24/42 vaszily katalin ***** válasza:
hát miota a laktacid fenimát haszálom azota nics folyásom meg ilyesmi.menszesz elöt ez természetes
2011. ápr. 3. 20:15
 25/42 anonim ***** válasza:
Vakard.
2011. ápr. 13. 21:34
 26/42 A kérdező kommentje:
szánalmas vagy
2011. ápr. 13. 21:35
 27/42 anonim válasza:
Mint már említettem a vakarás nem gyógyít. És az ember azon van, hogy meggyógyuljon.
2011. ápr. 14. 07:36
 28/42 anonim ***** válasza:
Ja nekem is azt mondta az egyik doki h nincs gomba elmentem másikhoz az meg már adta is a gyógyszereket. Csináltassatok tenyésztést, abból lehet megállapitani. Nekem amúgy sajna 10 éve van gombám szóval sajnos mindent tudok róla. :( Nagyon gyakori a sz*r életmódunk meg a sz*r kaják miatt amiket eszünk.
2013. febr. 4. 13:58
 29/42 anonim ***** válasza:
Amugy az intim mosakodó többet rontott rajt mint használt csak még jobban viszkettem tőle. Van akinek bejön van akinek nem azzal nem vesztesz ha kipróbálod de sokat ne várj tőle.
2013. febr. 4. 13:59
 30/42 A kérdező kommentje:
én még sosem használtam intim mosakodót és nem is akarok
2013. febr. 4. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!