Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Nincs esélyem fürdeni?

SOS! Nincs esélyem fürdeni?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk nyaralni és pont most jött meg akkor nincs esélyem fürdeni? A korom miatt nem szeretnék még tampont használni...

#menstruáció #fürdés #nyaralás #Tini és kamaszkor
2012. júl. 15. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha tampont nem akarsz használni, akkor tényleg nem fürödhetsz.
2012. júl. 15. 08:46
 2/9 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Én 14 évesen pont ugyanígy jártam. Mentünk nyaralni folyópartra és persze pont aznap jött meg. Vettem mini tampont és így fürödhettem. Persze fél óráig kínlódtam mire életem első tamponját megfelelően felraktam... :) Ha nem tampon, akkor tényleg ugrott a fürdés... :S
2012. júl. 15. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?:) Próbáld meg a tamponból is a legkisebb méretet,a minit.Ha nem,attól még lógathatod a lábad a vízbe:)
2012. júl. 15. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tampon, vagy nem fürdesz, tampon nélkül tényleg nem mehetsz a vízbe ilyenkor.

Hány éves vagy? Én 13 évesen kezdtem tampont használni, mert versenyszerűen sportoltam, és az edzőtáborokban, edzéseken nagyon kényelmetlen, kellemetlen volt a betét, többször át is áztam. Hamar megtanultam a tampon helyes használatát, és soha nem volt belőle problémám. Mini tamponnal próbálkozz. De a nyaralás után visszaállhatsz a betétre, a tampont meg tartogasd a mostanihoz hasonló "vészhelyzetekre".

2012. júl. 15. 11:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat 14 éves múltam azt hallottam h a tampontól vírusokat lehet elkapni és még meg is duzzad.Arról már ne is beszéljünk h elszakadhat a madzag :/
2012. júl. 15. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
2012. júl. 15. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Az első vagyok. Én küldtem az előbb a linket is. Igen, lehet kapni fertőzést a tampontól, de ha csak akkor használod, ha nagyon muszáj, és gyakran cseréled, betartod a higiénés szabályokat, akkor semmi baj nem lesz! Tampon nélkül viszont semmiképpen nem fürödhetsz menstruáció alatt!!!
2012. júl. 15. 12:45
 8/9 anonim válasza:
100%

több mint 10 éve tamponozok és sem virussal meg bacival meg se elszakadt madzaggal nem találkoztam!

Ez csak tampon nem a sátán:) Nyugodtan probáld ki és elsőnek vegyél mini méretűt meg az aplikátorosat,azzal könnyebb egykezdőnek felhelyezni!

2012. júl. 15. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan próbáld meg a tampont. Nem kell mindig azt használnod, de ilyen esetekre jól jön, amikor a menstruációd elrontaná a nyaralásodat. Anyukád hogy áll a tampon-témához? Ő megengedné? Beszéld meg vele, mondd meg hogy te a nyaralás alatt szeretnél fürdeni, nem csak nézni a partról a többieket. Biztos segít majd, elmondja mit kell tudnod a tamponról.

6 éve tampont használok, soha nem volt gondom vele, semmi fertőzés, és el sem szakadt a madzag. Arra ügyelj, hogy ne koszos kézzel próbáld feltenni, és a tampont se tedd le koszos helyre, mielőtt felrakod. És pár óránként cseréld. Így nem lesz baj.

Ja, és valami jobb nevű, minőségi tampont vegyél, akkor is, ha drágább - ezek biztosan nem fognak elszakadni és nem lesz velük problémád. Én eddig csak o.b.-t használtam és semmi bajom nem volt vele.

23/L

2012. júl. 15. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!