SOS! Nincs esélyem fürdeni?
Vagy tampon, vagy nem fürdesz, tampon nélkül tényleg nem mehetsz a vízbe ilyenkor.
Hány éves vagy? Én 13 évesen kezdtem tampont használni, mert versenyszerűen sportoltam, és az edzőtáborokban, edzéseken nagyon kényelmetlen, kellemetlen volt a betét, többször át is áztam. Hamar megtanultam a tampon helyes használatát, és soha nem volt belőle problémám. Mini tamponnal próbálkozz. De a nyaralás után visszaállhatsz a betétre, a tampont meg tartogasd a mostanihoz hasonló "vészhelyzetekre".
több mint 10 éve tamponozok és sem virussal meg bacival meg se elszakadt madzaggal nem találkoztam!
Ez csak tampon nem a sátán:) Nyugodtan probáld ki és elsőnek vegyél mini méretűt meg az aplikátorosat,azzal könnyebb egykezdőnek felhelyezni!
Nyugodtan próbáld meg a tampont. Nem kell mindig azt használnod, de ilyen esetekre jól jön, amikor a menstruációd elrontaná a nyaralásodat. Anyukád hogy áll a tampon-témához? Ő megengedné? Beszéld meg vele, mondd meg hogy te a nyaralás alatt szeretnél fürdeni, nem csak nézni a partról a többieket. Biztos segít majd, elmondja mit kell tudnod a tamponról.
6 éve tampont használok, soha nem volt gondom vele, semmi fertőzés, és el sem szakadt a madzag. Arra ügyelj, hogy ne koszos kézzel próbáld feltenni, és a tampont se tedd le koszos helyre, mielőtt felrakod. És pár óránként cseréld. Így nem lesz baj.
Ja, és valami jobb nevű, minőségi tampont vegyél, akkor is, ha drágább - ezek biztosan nem fognak elszakadni és nem lesz velük problémád. Én eddig csak o.b.-t használtam és semmi bajom nem volt vele.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!