Mi a véleményetek a Cypromix nevű tablettát? Tapasztalatok?
ezt a bogyót eleve csak akkor irhatnák fel ha valami bajod van, előtte vizsgálatokra kell menni, pl gasztroenterológia, endokrinológia, MR vizsgálat
nekem agyalapi mirigy daganatom van, magas a prolaktinom, voltam overnight oredoxon próbán is, hormon vizsgálatokon, megnézték TSH mat is meg ezer éfle odlgot kb két három havonta
folyton kontrollra megyek vissza, és a bogyót sem nődoki hanem endo szakorvos írta fel
PCO betegségem van, gyógyíthatatlan de kezelgető
tele vagyok cisztákkal, nehezen esnék teherbe is, csak fogyok és menzi kimaradásaim vannak, alig van peteérésem, bár még várnék a babával
de ezért még nem vagyok meddő
szal most szedni fogom a bogyót, csak kivételes esetekben írhatják fel, aki nem az felelőtlen doki
aki cukros vagy magas vérnyomásos, máj beteg az nem is szedhetné
2 hét alatt normális ha valami mellékhatás jön ki, vagy ha még nem használ a bogyó, sőt a terhességi tünet is normális
minimum három hónapig szedd ha nem vagy túl szarul tőle, de dokinak elmondhatod a bajod
egy 24 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!