Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az időjárás miatt késhet a...

Az időjárás miatt késhet a menstruációm?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie, de még jelét se érzem, hogy meg fog jönni. A meleg tehet erről, mármint az, hogy például rengeteg hideg és citromos vizet ittam. Ilyenkor mindig elkezdek aggódni... :(

2012. júl. 12. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
A citromtól elvileg lehet picit késleltetni, de amúgy 1-2 nap miatt nem kell betojni, még ha 40 napra jön meg, az is normális.
2012. júl. 12. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez még nem baj, de azért 40 napot ne várj, mert 35 napnál hosszabb ciklus már kóros.
2012. júl. 12. 06:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön orvoshoz rohanni, minden apróságért. Ha a következő hónapban sem jön meg, na akkor keresd fel a nőgyógyászod. Elképzelhető, hogy a citrom miatt van, nekem is volt már ilyen. Addig őrülj, hogy (jó ma nem), de amúgy dög melegben épp nincs meg! :)
2012. júl. 12. 13:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak én ilyenkor egyből arra gondolok, hogy mi van ha terhes vagyok. Legutóbb mikor késett, egy 3cm-es ciszta volt a petefészkemben. De ebben a hónapban történt egy olyan, hogy szex után, mikor a barátom elment és kihúzta a péniszét, a gumi lecsúszott róla és vagy 2-3cm bennem maradt belőle. Nem tudom folyt-e ki belőle valami, de ha igen. akkor is csak kívülre mehetett, és a gumi ép volt.
2012. júl. 13. 00:01
 5/5 anonim válasza:
nálam is ugyanez volt (nagy meleg, sok limonádé,késés, elkallódott óvszer). neked megjött már?
2012. júl. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!