Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Négy napja késik a menstruáció...

Négy napja késik a menstruációm. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az ilyen néha előfordul mondjuk akár stressz miatt is, de nincs valami módszer, amivel jó eséllyel meg lehet hozni? Megőrjít, hogy strandra sem mehetek el nyugodtan, mert azon aggódok, hogy hátha éppen aznap jön meg.
2012. júl. 9. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
terhes nem lehetsz? Mást nem tudsz mint várni.
2012. júl. 9. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Hajjajjj, elég sokszor kell még a "vizes" programjaid lemondani a menstruáció miatt a következő évtizedekben!
2012. júl. 9. 16:45
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 nem, biztosan nem

#2 én ezt teljesen értem meg beletörődtem, hogy arra az egy hétre havonta más elfoglaltságot kell találnom, de itt nem is ezzel van a probléma, mert ha időben megjött volna, akkor simán elfogadtam volna, hogy most pár napig mellőznöm kell a strandolást, de így, hogy jelenleg teljesen kiszámíthatatlan, már nem az a helyzet áll fenn, hogy ezt és ezt a programot le kell mondanom, hanem konkrétan az összeset, mert nem tudhatom, mikor szándékozik megjelenni

2012. júl. 9. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szokott megjönni? ugy hogy elönt? csak mert nekem csak gyengén van elöször, szoval nem kerülnék kellemetlen helyzetbe még akkor sem ha strandon lennék. Én tuti nem mondanám le ezért a programokat de oda figyelnék hogy mi a helyzet gyakran ellenörizném mi a helyzet de nem maradnék csak ezért otthon mert hátha megjön.
2012. júl. 9. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!