Eddig mindig pontos és rendszeres volt a menstruációm, ma egy hét után mégis újra megjött. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok2012. júl. 8. 13:11
1/4 anonim válasza:
Lehet valamiféle fertözés, gyulladás, esetleg terhesség jele is. Ha megoldható, akkor menj le orvoshoz a jövö héten.
(Kivéve, ha most kezdtél el fogamzásgátlót szedni, annak eleinge lehet ilyen hatása.)
AZ, hogy kimarad egy menzesz, nem annyira baj, ha plusszban megjön, az lehet komolyabb dolog jele is.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet közrejátszik az hogy minden nap medencébe vagyok és egész nap vizes fürdőruha van rajtam??? terhes biztos nem vagyok és fogamzásgátlót sem szedek
2012. júl. 8. 13:29
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elmegyek, de ma nem tudok úgyse, addig jó lenne tueni mik lehetnek
2012. júl. 8. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!