Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen gyakori az ilyen...

Milyen gyakori az ilyen vérzés? Vagy mindenkinek ilyen?

Figyelt kérdés
jópár éve menstruálok már, de csak az utóbbi 1-2 évben figyeltem meg, hogy a vérzésemben alvadt vér is van, az elmúlt fél évben elég nagy mennyiségű. gyakran nyálkás, bőrhöz hasonlító darabkák is jönnek a vérrel együtt. lehet azért merült fel bennem a kérdés, mert eddig nem figyeltem ilyen tüzetesen:) meg barátnőkkel sem tárgyaljuk ki, hogy kinek milyen az állaga:D de így anoniman érdekelne, hogy milyen gyakori ez. hja, gyógyszert nem szedek, tehát hormonálisan nincs mi befolyásoljon.
2009. júl. 12. 02:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt mintha csak én írtam volna.

Szerintem ne aggódj, ez normális.

Így lökődik ki az a dolog, aminek ki kell jönnie. Meg olvastam, hogy ilyenkor valami leválik stb. szóval szerintem teljesen normális.

Nekem néha olyan, mint amikor anyukám vágja a májat meg ilyesmiket :D ilyen darabok jönnek ki, csak néha pirosabbak, máskor már szinte feketék, olyan sötétek. Ilyen véres izék.

Nekem a nőgyógyász is azt mondta, ez természetes csak nem minden nőnek ilyen. Van akinek picikben kijön és nem feltűnő, másnak nagyobb darabokban.

Én még legalább 5-6 nőt tudok mondani, akinek ilyen szóval szerintem ne aggódj.

2009. júl. 12. 02:51
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is az elmúlt kb 2 évben lett ilyen, de szerintem teljesen normális.. anyumnak is ilyen.. :)
2009. júl. 12. 06:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyém is ilyen.E attól van,hogy peteéréskor megvastagodik a méh fala,hogy megtörténhessen a beágyazódás ha megtermékenyült a petesejt.Ha ez nem történt meg akkor menszesz alkalmával leválik a méhfalról és véres darabkák formájában távozik.Szóval ne aggódj!Teljesen normális!

31/L

2009. júl. 12. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak eddig nem figyelted annyira ez a börszerű izé ez az elhalt pete azszem:) mindenkinek van ilyen de ha zavar kérdezd meg a nőgyogyászodat:D
2009. júl. 12. 10:23
 5/5 anonim válasza:
Ez normális!Nekem is ilyen szokott lenni az "anyag" :)
2009. júl. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!