Milyen érzés amikor megjön a menstruáció, jó érzés vagy esetleg rossz?
Többi lent,, én fiú vagyok de kíváncsi vagyok , hogy ezt a nők hogyan érzik át...
Együtt érzek veletek!!! :DDDDDDDDDDD
Hát nálunk 18 lány volt és 4 fiú...
Rohat rossz volt, azért mert az egész osztályt a nők butaságai írányította ( most elénzést a kifejezésért)
Nem volt osztályközösség, nem volt semmi- az osztály 10 részre bomlott, a nagyobbik csoport ami 6 lányból állt hangosan arról beszélgettek, hogy ők hogyan dugnak, meg hogy hány fiúval feküdtek le, meg hogy milyen tampont használ... stb...
A nők nagyon szépek, de van egy olyan oldaluk amit nem szeretnék megismerni... Gondolom hölgyeim önök is tudják mire gondolok... Bemennek a női wc-be és hol véres tamponokat találnak a szemetesbe és a többi és a többi..
Persze ez engem nem érint, mert én férfi vagyok.. Még is vonzódom a női nem íránt amit nagyon tisztelek is egyben!
De akkor is, ezekről a dolgokról nem a nők tehetnek, hanem a természet...
Egyébként az állatvilágban az emlősöknl is van mestruáció???????? :DDDD
hát én nem éreztem semmit. :D
megmondom őszintén, 12 éves voltam. egy egyszerű májusi napon ahogy hazaértem az iskolából levágódtam a gép elé, majd olyan fél négy felé kimentem a wc-re, és akkor láttam meg hogy a fél bugyim tiszta vér. elkeseredésemre a kedvenc nadrágom is. xD :DDD hát mit tehettem volna 12 éves fejjel.. a bugyit megpróbáltam kiöblíteni egy kicsit dehát semmi nem jött belőle. xDD hát bedobtam a cserépkályhába jó hátulra. :D xDD a farmeromat is megpróbáltam kicsit kiöblíteni.. azt nem dobtam ki:DD azóta sincs nagy fájdalmam amikor megvan, de pont elég így is.. a minap 47 fokot mértünk árnyékban :(
minden rész igaz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!