Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen érzés amikor megjön a...

Milyen érzés amikor megjön a menstruáció, jó érzés vagy esetleg rossz?

Figyelt kérdés

Többi lent,, én fiú vagyok de kíváncsi vagyok , hogy ezt a nők hogyan érzik át...

Együtt érzek veletek!!! :DDDDDDDDDDD

2012. júl. 10. 10:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát nálunk 18 lány volt és 4 fiú...

Rohat rossz volt, azért mert az egész osztályt a nők butaságai írányította ( most elénzést a kifejezésért)

Nem volt osztályközösség, nem volt semmi- az osztály 10 részre bomlott, a nagyobbik csoport ami 6 lányból állt hangosan arról beszélgettek, hogy ők hogyan dugnak, meg hogy hány fiúval feküdtek le, meg hogy milyen tampont használ... stb...

A nők nagyon szépek, de van egy olyan oldaluk amit nem szeretnék megismerni... Gondolom hölgyeim önök is tudják mire gondolok... Bemennek a női wc-be és hol véres tamponokat találnak a szemetesbe és a többi és a többi..

Persze ez engem nem érint, mert én férfi vagyok.. Még is vonzódom a női nem íránt amit nagyon tisztelek is egyben!

De akkor is, ezekről a dolgokról nem a nők tehetnek, hanem a természet...

Egyébként az állatvilágban az emlősöknl is van mestruáció???????? :DDDD

2012. júl. 11. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az állatoknál pl. macskáknál tüzelés van.
2012. júl. 11. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem éreztem semmit. :D

megmondom őszintén, 12 éves voltam. egy egyszerű májusi napon ahogy hazaértem az iskolából levágódtam a gép elé, majd olyan fél négy felé kimentem a wc-re, és akkor láttam meg hogy a fél bugyim tiszta vér. elkeseredésemre a kedvenc nadrágom is. xD :DDD hát mit tehettem volna 12 éves fejjel.. a bugyit megpróbáltam kiöblíteni egy kicsit dehát semmi nem jött belőle. xDD hát bedobtam a cserépkályhába jó hátulra. :D xDD a farmeromat is megpróbáltam kicsit kiöblíteni.. azt nem dobtam ki:DD azóta sincs nagy fájdalmam amikor megvan, de pont elég így is.. a minap 47 fokot mértünk árnyékban :(

minden rész igaz:D

2012. júl. 12. 01:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a a baj a véres tamponokkal a szemetesben? Oda valók, nem?:)
2012. júl. 12. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!