Miért kell mindig sírnom?
6-án jött meg, táborban..iszonyatos félelem jött rám. Azonnal hívtam ősöket, és utána már felnőttként kezeltem a helyzetet. egyik b.nőm poénkodott, h örülj, neki, legalább már lehet gyerekünk! ( nem perverzségből mondta) ezek a szavak olyan fura hatást keltettek: ,,Jézusom! Fejlődök! Nem akarok felnőni!" gondoltam. Itthon, mikor cserélem, mindig sírnom kell. Mikor látom a vért....nincs vériszonyom....mamám mondta, hogy fogjam fel pozitívan, mert legalább minden rendben van ott. De mégis...mindig sírnom kell. Mivel tereljem el a gondolataimat? Az egész olyan hirtelen történt. Szinte fel sem fogtam. Mit tehetnék a szomorúság ellen?
ui.: bocsi a hosszú monológért :) 12/L
Huhh, de miért kell sírnod? Mármint ez egy természetes dolog, hogy lehetsz emiatt szomorú?
Na mindegy, biztos nagyon új és nagyon fiatal vagy még, majd hozzászoksz.
hány éves vagy?
először is légy optimista,
másodszor is nő vagy!!!
éld az életed!
Nekem mikor először megjött kb megevett az ideg (azóta is néha) :D sose tudtam sírni miatta.
Nem tudom te miért sírsz, próbáld felfogni, hogy (jó esetben) minden más nőnek van ilyen, és ez jót jelent mert egészséges vagy, és tényleg lehet gyereked ahogy a barátnőd mondta,
15/L
Én is idegenkedtem az egésztöl egy ideig. 1 perc alatt zuhanyoztam hogy nehogy épp akkor kezdjen el belölem ömleni a vér (ami persze nem ömlik csak ugy de akkor én azt hittem)
Söt amikor elöször megjött 2 napig Anyukám cserélte a betétet, de természetesen aztán hozzá szoktam. Nyugi Te is hozzá szoksz majd a gondolathoz hogy kezdesz felnöni. Ha sirsz ha nem ez lesz... Nem sokára rájössz mennyi izgalmas uj dolog vár rád és rögtön élvezni fogod.
Érthetö hogy kicsit kiborultál mivel nagy dolog ez egy lány életében....
Nekem 8-án kellett volna megjönnie harmadszor.. De először elnéztem ötödikére...xD Most pedig azóta esz az ideg hogy nem jött meg.. Jobb, ha megvan és ne légy szomorú, természetes dolog :)
13/l
(Ha szeretnél beszélgetni írj üzit :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!