Ktech kérdése:
Mit tegyek ha sírnom kell?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 16 éves fiú vagyok, kissé depis ezért sokszor rám jön a sírás. Mivel tudnám ezt elfojtani?2012. márc. 25. 19:31
2/8 anonim válasza:
A "kissé depis" betegeknek az Orbáncfű-készítményeket szokták ajánlani. Sok fajta kapható, nekem a Remotiv extra bevált, vény nélkül kapható, nem hat rögön csak kb. 2 hét múlva. De azért nézd meg a Neten, hogy serdülőkorban ajánlott-e.
3/8 anonim válasza:
Majd idővel rájösz hogy nem ér semmit ha sírsz ;) ha igazán "depis" lennél nem is jutna eszedbe sírni
4/8 anonim válasza:
Sírjál csak! A lelked megnyugszik, legalább nem leszel szívbeteg!
5/8 anonim válasza:
"A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad" A depresszió előrehaladottabb, súlyosabb stádiumában a beteg már tényleg nem képes sírni, de az elején még gyakori sírógörcsökkel jár. Kérdező: Egyébként ha tényleg úgy gondolod, hogy depressziós vagy, akkor keress fel egy pszichológust, aztán ha kell, akkor ő tovább irányít a pszichiátriára, mert a depresszió komoly, gyógyszerrel kezelendő betegség, vagy pszichoterápia!
(de ha depressziós lennél, nem gondolkodnál azon, hogy hogyan fojtsd vissza a sírást, hanem csak sírnál...)
7/8 anonim válasza:
Egyrészt csináld azt, amit az 5. válaszoló kifejtett, továbbá szerintem aludd ki magad rendesen. Hidd el, utána szebb a világ.
8/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy 16 éves gyereknek lenne oka sírni.
Nem lehet komoly okod, mert ekkor még nem a te problémád.
Én nem szoktam sírni, de egyszer amikor az ország helyzetére gondoltam... Nem vicc 8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!