Késhetett a menstruáció attól hogy erősen kívántam hogy késsen?
Figyelt kérdés
általában 26-28 napra jön meg, ennél több már nagyon rég nem volt. most viszont strandra mentünk, de elvileg meg kellett volna jönnie a strandolás előtt 2 nappal, ha 28 napra jött volna. viszont már napokkal előtte elkezdtem erősen kívánni, hogy ne jöjjön meg csak később, mert szeretnék strandra menni. és valóban csak a strandolás másnapján jött meg, vagyis három nap késéssel, 31. nap. lehetséges volna, hogy azért mert nagyon akartam hogy késsen? vagy csak ilyen szerencsés véletlen?2012. júl. 8. 19:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak véletlen, de ha idegeskedtél, akkor lehet azért lehetett ez.
2/3 anonim válasza:
Az ilyen extrém meleg időjárás is befolyásolhatja simán, lehet véletlen is, és lehet valami pszichés oka is.
3/3 anonim válasza:
Simán lehet. Nálunk volt, hogy egy hétre lementünk Balatonra és az első nap kellett volna megjönnie. Előtte is és közben is járt az eszem azon, hogy csak ne jöjjön meg, csak ne jöjjön meg. És mit ad isten, amint hazaértünk pár órával meg is jött... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!