1/16 anonim válasza:
Nem! Vagy két évvel később. Majdnem 15 voltam.
2/16 anonim válasza:
Nem. Neki 10, nekem 13 éves koromban.
3/16 anonim válasza:
Szerintem a kérdzeő úgy gondolja, hogy egyszerre-e van a vérzés---Napjainkban! :DDD
-Amúgy ne legyetek szőkék! :DD
4/16 anonim válasza:
Anyukámnak 15 nekem 12. Különben meg amikor nekem jött meg, anyukám már nem menstruált
5/16 anonim válasza:
3# szerintem te ne legyél szőke...
nekem 13, anyukamnak 11. de nővéremnek 16
6/16 anonim válasza:
Mot ti a évre gondoltok??
Hogy anyukátoknak 12 éves korában, míg nektek mondjuk 13 éves korotokban?
Szerintem arra lenne kíváncsi a kérdező, hogy anyukátokkal egyszerre -e van a menstruációtok havonta...
De lehet hogy én értettem félre, majd a kérdező kisegít :D
7/16 anonim válasza:
Szövegértés és a magyar nyelv értelemzése egyes.
Ha arra lenne kíváncsi, amit te mondtál, akkor így hangzana a kérdés : "Nektek akkor jön meg, amikor anyukátoknak is? "
8/16 A kérdező kommentje:
Handasus! Te vagy a szőke...Én arra gondoltam,hogy annyi idős voltál,amikor megjött,amikor anyukád is? Tehát ha neked nem,akkor pl. neked megjött 14 évesen,és az anyukádnak meg 12 évesen,de ha igen,akkor neked is,és az anyukádnak is pl. 14 évesen jött meg. Érted?
2012. júl. 8. 20:15
9/16 anonim válasza:
anyunak 14 vagy 15 nekem 12 évesen jött meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!