Tegnap megjött, és 3 nap múlva nyaralás. Így hogy fürödjek? Van valami megoldás a tamponon kívül?
Van egy Lady Cup (intimtölcsér) nevű eszköz is, hasonló elven működik, mint a tampon. [link]
Barnafolyással sem lehet még szerintem fürdeni tampon nélkül, egyrészt észrevehető, másrészt nagy a fertőzésveszély, ha csak úgy vízbe mész. Nm igazán van más megoldás, mint a tampon vagy a Lady Cup.
szted ha a tmpont nem rakja fel magának akkor az intimtölcsért igen?? :D
amúgy nemértem a sok ilyen kérdést, mégis mi bajotok van a tamponnal? abszolút kényelmes, ezerszer megkönnyíti a menzesz napokan, ésmég vízbe is leeht menni vele.
betéttel ne!! FERTŐZÉST KAPHATSZ KU.RVA KÖNNYEN.
Ne kockáztass!! én 7hónapja szenvedek, hólyaggyulladás, méhszájseb, meg minden nyavaja, gombám is van, folyton visszajön:(
inkább tamponozz, de ovatosan.
én vok a fertőzött:D
szal tamponnal mehetsz, csak ovatoss legyél, ne hord túl, és ha megtelt akkor húzd ki, stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!