A lányok komolyan örülnek, amikor először megjön nekik?
Ilyenkor minek örülnek? És rettenetesen utáltam, szörnyű érzés volt, hogy most már évtizedekig havonta kínlódni kell, teljesen feleslegesen. Tinikoromban arról álmodoztam, hogy gyógyszerkutató leszek, és feltalálok egy olyan gyógyszert, ami elmulasztja a fájdalmat. Oké, most már tudom, hogy ha fog.gátlót szedek, akkor nem fáj, de akkor is gáz:
- ha megjön, a szexben korlátozottak bizonyos "funkciók"
- fáj(hat) a fejed, hasad, idegesebb lehetsz
- folyik belőled valami, büdös vagy
stb.
Ebben mi a jó???
Nálunk a suliban 11-12 évesen jött meg a lányoknak átlagosan,akinek nem volt meg azok nagyon várták,hogy fejlődésben utolérjék a többieket,ma már akinek 13 évesen jön meg a mensije az még épp hogy belefér az átlagos fejlettségűbe,de akinek utána az már kicsit későnérőnek számít.
Senki nem csinált belőle tragédiát,megjött eltartott 5 napig utána már alíg volt többségűnknél.
Oké megértem,akinek nagyon görcsöl,vagy éppen sokáig tart,hogy nem örül neki.
De gondolj bele akinek meg nem akar megjönni,annak milyen rossz lehet,ott van fiatalon,gyerekként 14-16 évesen és attól fél vele mi baj lehet,mindenkinek meg van csak neki nem,esetleg még a húgának,unokahúgának is,fél mi lesz ha orvoshoz akarják elcipelni emiatt,ebben a korban a leggátlásosabbak úgyebár,egyáltalán mit csinálna az orvos,már a levetkőzés ténye is félelmetes már ha megvizsgálnák és nem egyből gyógyszerrel akarnák tömni,mi lesz ha hormon gyógyszerral akarnák kezelni elhízhat,kiszörösödhet.Szóval ha nem jön meg idővel igen sok rossz fordulhat elő,félelmetes dolog.
De ha nincs semmi baj,csak később jön meg akkor is nagyon kellemetlen hogy mindenki már lekörzött fejlődésben,ez olyan mint amikor már mindenkinek nödögél a cicije és te meg tök lapos vagy,vagy mindenki már egész magas,te meg picurka vagy,ez utóbbi a fiúknál is igen zavaró.
Utolsó: Szedj tablettát, attól gyengébb és rövidebb lesz.
(Alapból nem szeretem ajánlgatni, nem vagyok a híve, de ha vki már ott tart, hogy kipakoltatná magát...)
Hát én biztos nem fogok később sem szülni!
Utolsó, azért ezzel vigyázni kell, nem véletlen, hogy nem csinálják meg csak úgy. Sokkal nagyobb bajod lehet belőle.
Nem örültem, megijedtem. Persze tudtam, hogy mi az és anyu azt is elmondta, mit kell tenni ilyenkor. De akkor sem a hónap legkellemesebb napjai: nem mindegy, milyen ruhát veszel fel - ilyen melegben pláne kitolás, állandóan keresgélhetsz tiszta mosdót+ ez is olyan pénzkiadás, amitől a pasik mentesülnek. Hol van itt az igazság?!
Kedves kérdező, egyébként aranyos, amit írtál :D. Én olyan gyógyszert akartam volna feltalálni, amitől egy nap alatt elmúlik. Gondold el, milyen jó lenne: egy gyógyszer és egyszerre tisztulna ki a trugymó. Úgy mintha egy WC-t húznál le. Nem lenne fantasztikus?
9-es, a kérdés szempontjából miért releváns, hogy a 15. terhességi hétben jársz? Ez valami betegség nálatok kismamáknál, hogy mindenhova kényszeresen odavésitek ezt mint valami szignót?
A kérdésre felelve: én annak örültem, hogy végre már én is "nagylány" lettem, most már nem lógok ki azoknak a sorából az osztályban, akik menstruálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!