Extrém hajhullás. Utolsó utáni próbálkozás ötletek gyűjtésére?
Sziasztok. Megpróbálom rövidre fogni,a lehetőségekhez mérten. Évek óta hullik a hajam, hol erősebben, hol kevésbé. Már lassan 1 éve egészen rendbe jött, és végre elkezdtek nőni az új hajaim is. Azonban 2 hete megint extrém mértékben rákezdett. Sose volt sok hajam. De most a copfom vékonyabb, mint a kisujjam. Gyakorlatilag már nincs is hajam. Eddig a babahajak miatt legalább a tövénél nem volt annyira feltűnő, de most azok is jönnek csomóstul. Az összes. Múlt héten fél órás séta alatt leégett a fejbőröm, mert már annyira megritkult mindenhol.
Amúgy diffúz hajhullás, de érdekes módon pont ott hullik legjobban, ahol pl. a férfiaknak megmarad (tehát oldalt, lejjebb, körbe végig).
Rengeteget kutakodtam neten, és azt hiszem majdnem mindent kipróbáltam amit csak lehetett, külsőleg és belsőleg (lelkileg is) egyaránt.
A teljesség igénye nélkül most megpróbálom felsorolni mik is voltak ezek. Ha esetleg bárki végigolvassa ezt, és egész véletlenül tud ezeken kívül MÉG valamit, kérem írja meg, mert szerintem pár hét és már sajnos nem marad többé hajam. Az előbb elkezdtem számolni, ami hajmosásnál a szűrőben maradt, 500-nál abbahagytam. És még meg se szárítottam, fésültem (az még durvább). Íme a lista:
orvosilag: pajzsmirigy vizsgálat, hormonvizsgálat, urológia (vese miatt), gyomortükrözés és vékonybél biopszia, teljeskörű fogászati vizsgálat, és rengeteg vérvétel, ahol mindig minden érték rendben volt.
voltam kineziológusnál és homeopatánál, hajgyógyásznál. az általuk javasolt szokásos dolgokat (o'rising, forever living aloés termékek, energy termékek, ilyen-olyan bogyók)
bogyók tekintetében gyakorlatilag mindent felsorolhatnék. revalid, biovanne, merz spezial dragee, forcapil, kovaföld kapszula, ligetszépe kapszula, hair clinic, humet-r, rengeteg fajta multivitamin, alga kapszula...
hajmosós-ápolós termékeknél a kipróbált lehetőségek tárháza végtelen... natúrkozmetikumok, sls mentes termékek, fejbőrtisztítók, hajhullás elleni szokásos samponok, paprikaszesz masszírozás a fejbőrbe, panthenol spray és ricinusolajas pakolás hajra...
Ennyi.. Várom a válaszokat, bármit, komolyan.
Köszönöm.
szia!
nekem úgyan ez volt a problémám.
ki próbáltam a vichy dercos ampullát és már 2hét után kevesebb hajam hullott ki.4 hét után szinte csak egy párszáll.
de nyugodtam csinálhatsz hosszabb kúrát is azt hiszem 9hét a max amit lehet csinálni.
7hónapig nagyon kevés hajam hullott ki,talán most kezd megint egy picit hullani,ezért veszek még egy dobozzal!
nekem nagyon bevált,csodákat tett a hajammal.szinte már én is kopasz voltam!és most feltünöen sok hajam van!
probáld ki!!!!!!!!!!
Mi az a kapszula, itthon kapható?
Ára?
Pajzsmirigyem rendben van. Most demodex atka után nyomozok. Közben lucernát, homoktövist, pecsétviaszgombát, jutavit hair caps-et szedek, de most tervezek még venni silicea gélt. Külsőleg pedig herzéria sampon+ampulla, illetve helia-d hajszesz, gyógynövényes lemosás. Ezeket csak azért írom, hogy idetévedők ihletet meríthessenek, hogy még mit lehet szedni/tenni.
Amúgy pár hónapig mérséklődött a hullás, szinte már meg is szűnt a probléma, és most megint rákezdett.. :(
Én kb négy éve használok rendszeresen hajhullás elleni szereket,kapszulákat.persze mindig kicsi szünetekkel.
de ha már egy hónapnál tovább nem használok valamit elkezd hullani a hajam.
már bele fáradtam abba hogy orvosról orvosra járjak(mindig az az eredmény hogy semmi bajom).
belenyugodtam hogy ez a sorsom,talán egész életembe használnom kell valami szert!
Nem olcsó mulatság,de ez van!
Kívánom hogy neked kedves kérdező megoldodjon a problémád.
nekem már nincs energiám a hajhullásommal foglalkoznii.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!