Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Másnál is előfordul,...

Lányok! Másnál is előfordul, hogy végig szőrös a lába?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy nem csak a lábszár hanem a comb és még a lábfej is,és nem pihére gondolok hanem sötét erős szőr.

Nekem ilyen.(16L)

2009. júl. 10. 15:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg szőrös a mellem (nem csak egy-két szál, meg nem pihék..), a mellkasom, a hasam, és az arcom. Nem voltam orvosnál, nálam is alkati. Sajnos.
2009. júl. 10. 16:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán NEM KELL h hormonprobléma legyen az ha vkinek végig szőrös a lába :S

vannak ilyen szőrösebb egyedek, akiknek sötétebb a bőrük, és a hajuk is fekete, azok ált egyébkéntis szőrösebbek, és teljesen egészségesek.

én a térdemig vagyok szőrös, feljebb meg már csak pihék vannak, de a lábujjaim nekemis szőrösek, és még a hasam is pihés de NEM VAGYOK HORMONPROBLÉMÁS.

2009. júl. 10. 16:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
én az előtted író vagyok, nekem meg világosbarna hajam van és mégis...:S
2009. júl. 10. 16:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Barna bőrű,fekete hajú vagyok,és a többi testrészem is elég szőrös.A karom,hasam,fenekem,az intim az dzsungel,és bajuszom is van,persze le van gyantázva.Egyébként szép lány vagyok,hogy már valami pozitívot is mondjak.
2009. júl. 10. 16:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

világos hajú is lehet szőrösebb, ez genetika.

de a sötétbőrű, hajú lányoknál ez gyakori, h szőrösebbek.

énis sötétebb bőrű vagyok, nem fekete, de sötét hajú, és már írtam h holvagyok szőrös, kicsit feljebb :)

2009. júl. 10. 16:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Én a hirtelenszőkés vagyok, ha azt vesszük nekem is szőrös mindenem, csak apró pihék vagy mik vannak mindenütt, pár helyen erősebb csak a szőröm.
2009. júl. 10. 17:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Milyen az a hírtelenszőke haj? Hallottam már máshol is de nem tudom milyen az.
2009. júl. 10. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
[link] kb ilyen a hirtelen szőke, kicsit béna kép de csak ilyet találtam.
2009. júl. 10. 20:39
 19/20 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm ilyen hirtelenszőke és szőke pihés az egész teste,nem szedi le mert nem nagy és csak akkor látszik ha lebarnul,de szerintem nagyon izgi.Ha pasi lennék biztosan imádnám.
2009. júl. 11. 08:51
 20/20 Runcájsz ***** válasza:

Én imádom is ! :-D

Ha 25 elmúlt, és nincs barátja nyugodtan küldhet privát üzenetet. ;-)

2011. jan. 10. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!